Satılık Mitsubishi l200 için ön yükseltme getleri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nitroces Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,695

nitroces

2009/L200 4*4
Mesajlar
547
Tepkime Puanı
5
Yer
Akşehir
Web
yalinsumer.com.tr
2006 model ve sonrası L200 triton modeli için ön helezonlar üzeri 3.5 cm lik getler satılıktır.

Kendi aracımda kullandığım getleri satıyorum.Sadece helezonlar sökülüp üzerine monte edilecek.ölçülerinde ve kullanıma hazır.

sağ ve sol olmak üzere iki adet demir olup, yüksekliği 3.5 cm dir.aracın Yaklaşık7 cm yükselmesine ve geniş lastik takılabilmesine olanak tanır.getlerimi 200 tl ye satıyorum.

İronman yükseltme kiti uyguladığım için satışa sunduklarım şu an atıl durumdadır.
 

Etiketler
Ynt: Satılık Mitsubishi l200 için ön yükseltme getleri

Selamlar,
Ironman yukseltme kiti ile ilgili tecrubelerinizi ve goruslerinizi paylasir misiniz? Su an ben de get kullaniyorum. Konfor, yol tutus vs karsilastirma yaparsaniz sevinirim.
 

Ynt: Satılık Mitsubishi l200 için ön yükseltme getleri

Süspansiyon daha iyi konuma geldi.Aracın bozuk yollardaki get ile yükseltilmediki sert süspansiyonu kabul edilebilirlik sınırlarında yumuşadı.

Asvalt yollarda ise binek otomobil konforunda bir bozulma olmadı.Hatta virajlarda ofsetli jant kullanmam sebebi ile arka kasa yalpalamaları ortadan kalktı.düz yollarda girilen çukur larda aracın sağa sola atlamaların da azalma var.

Ben 1.5 cm lik get de koydum ironman ön süspansiyonlara.İlk taktığımda 4.5 cmlik getlerin verdiği yükseklikten 4cm daha yükseldi.Ancak helezonlada oluşan esneme ile 1-2 gün sonra 4.5 cm lik getler ile su an aynı yüksekliği verdiler araca.

Kısaca memnunum.İleriki zamanlarda arka getleride ironmaen ile değiştireceğim.
 

Ynt: Satılık Mitsubishi l200 için ön yükseltme getleri

Merhaba Yalın Bey

Kitleri nereden ve kaç liraya aldığınız bilgisinide verirseniz çok memnun olacağız.

Sevgiler Saygılar.
 

Ynt: Satılık Mitsubishi l200 için ön yükseltme getleri

huma oto dan aldım 2 ön amartisor 2 ön helezon fiyat konusunda firma sahibi Adnan Beyin başkabir topikte yazdıkları:

ön helezon takımı vinç ve vinç tamponu durumuna göre değişiyor, daha net konuşmak gerekirse ön tarafta bulunacak yük durumuna göre değişiyor, aşağıya detaylı yazmaya çalıştım.

MITS040B Ön Helezon Tk 0 - 80 kg ek yük: 303.32 TL+KDV *1
MITS040C Ön Helezon Tk. 80 - 120 kg ek yük: 303.32 TL+KDV *1
12715GR NitroGas Ön Amortisör : 229.79 tl+kdv *2
 





Ynt: Satılık Mitsubishi l200 için ön yükseltme getleri

merhabalar bende sizinki gibi getle aracımda yukseltme yaptım ve sızınle aynı sorunları yaşıyorum eskı sessızlıgını ve rahatlığını arıyorum ıstedıgım göruntuyu yakaladım ama surus keyfı sıfır olunca ezıyete dondu sızın takıp ettıgınız yolu takıp edersek sorunu cozecegımız gozukuyor.Yanlız size bir sorum olcak değişikliği yaptıktan sonra aracınızın ön aks acıları ve tablalrın acıları eskı halını aldımı şuan benım aracımın aks acıları en son lımıtındeler ve her an bı suprızle karsılasmaktan karsı karsıya gıbı gozukuyor.Bilgi paylaşımınız ıcın teşekkurler
 

Ynt: Satılık Mitsubishi l200 için ön yükseltme getleri

iron man yükseltme kiti ile aracım hem yukseldi hemde eski sürüş kalitesine %60 yaklaştı.

akslar çok fazla olmamakla birlikte hafif açılı, ancak limitler dahilinde eğimli duruyor.Get ile daha fazla açılı duruyordu.8 cm kadar bir yükselme elde ettim.

Kolay gelsin.
 

Ynt: Satılık Mitsubishi l200 için ön yükseltme getleri

tesekkurler ilginiz için görsel varsa dahada ıyı olur :smiley:
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Mesajlar
1,527,435
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst