Arama sonuçlarınız

1. mello

Oto Lastiği İçin Mini Kompresör Tavsiyesi ?

Michelin Mc 12264 12 volt. Aldım 6 aydır kullanıyorum. kesinlikle tavsiye ederim.. Araştırısanız daha uygun fiyatlı olanını bulabilirsiniz.. Bilgi amaçlı ekteki link e bakabilirsiniz. Michelin Mc12264 12volt 120 Psi Dijital Basınç Göstergeli Hava Pompası - GittiGidiyor

2. mello

Oto Lastiği İçin Mini Kompresör Tavsiyesi ?

Michelin Mc 12264 12 volt. Aldım 6 aydır kullanıyorum. kesinlikle tavsiye ederim.. Araştırısanız daha uygun fiyatlı olanını bulabilirsiniz.. Bilgi amaçlı ekteki link e bakabilirsiniz. Michelin Mc12264 12volt 120 Psi Dijital Basınç Göstergeli Hava Pompası - GittiGidiyor
  3. mello

Suzuki Vitara Gösterge Aydınlatmasının İyileştirilmesi / Resimli Anlatım

Ynt: Suzuki Vitara Gösterge Aydınlatmasının İyileştirilmesi / Resimli Anlatım göstergeye ait ampullerin resimeri

4. mello

Ynt: Suzuki Vitara Gösterge Aydınlatmasının İyileştirilmesi / Resimli Anlatım 1. ve 2. resimler göstergenin önden ve üstten resimleri. 3. resimde göstergenin aydınlanmasını sağlayan 3 adet ampulün yerini, 4. resimde ikaz, uyarı ve yönlendirme lambalarının soketlerini, 5. resimde ise göstergenin...
  5. mello

Ynt: Görterge Aydınlatmasının İyileştirilmesi. (Resimli Anlatım)

6. mello

Vitara arıyorum

Ynt: Vitara arıyorum sevgili isobel, sağlık herşeyin başıdır. inşallah ciddi birşey yoktur. geçmiş olsun.

7. mello

94 vitara gösterdge saatinde led uygulaması.

Ynt: 94 vitara gösterdge saatinde led uygulaması. selam sevgili trink, paylaşımın için teşekkür ederim. bendede 96 model 3 kapı jlx var, göstergesi çok zayıf, bu uygulamayı bende yapabilirmiyim. birde gösterge kolay sökülüp takılabiliyormu, yöntemi nedir. şimdiden teşekkürler.
  8. mello

Vitara arıyorum

Ynt: Vitara arıyorum selam sevgili isobel, malum sitedeki araç bana ait, ilgilenirsen fiyatta sana biraz indirim yaparım:)) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-off-road-donamimli-3-kapili-4x4-76353867/detay/
  9. mello

1996 model 3 kapı 1.6 Suzuki JLX

Ynt: 1996 model 3 kapı 1.6 Suzuki JLX Tşk. ederim sevgili __CJ7__ araç Bursada, ilanı verdiğimde araç yanında olmadığım için km sini takribi yazmıştım. şimdi baktırdım. 198.000 km. aracı aldığımda bana bu aracın hava yastıklı olmadığı, direksiyondaki deformasyonun sıcak ve güneşten olduğu...

10. mello

1996 model 3 kapı 1.6 Suzuki JLX

1996 Model, 3 Kapı 1.6 JLX, Bakımları yeni yapıldı, 4x4 sorunusuz, Muayenesi yeni, LPG ruhsata işli, Deri Koltuk, Elektirikli cam, Merkezi kilit, Hidrolik direksiyon, Üst tavan ve hardtop açılır, MP3, Usb, Dvd çalar, Offroad donanımı olarak, Ön, arka yükseltme, 4 lü Sis farı, Cooper...

11. mello

bakım servis

Ynt: bakım servis selamlar, 100 km de 30 tl yakıyor dedim. 30 litre değil. dolayısı ile 30 tl 12,5 litre yapıyor. bu durumda sizin hesabınızla aynı bir sonuç çıkıyor:))
  12. mello

bakım servis

Ynt: bakım servis herkese selam, halen aynı kiti sorunsuz olarak kullanıyorum. yakıt maliyetim ortalamada 100 km de 30 tl. bilgilerinize,

13. mello

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selam, Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiniz.
  14. mello

Bende Suzuki Vitara Arıyorum:)

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:) birkaç resim daha
  15. mello

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:) selam sevgili muratbilici, kusura bakma internet kullanma özürlü olduğumdan fazla sık giremiyorum, ayrıca aynı özür resimleme ve anlatımdada var ne yazıkki. aracın son halini gösterir bir iki kare ektedir. saygılarımla,

16. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ve aracımda aynı, 1996 vitara 3k :) ;)
  17. mello

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:) Az Biraz eksiğim kaldı, bittiği gibi resimleyip sizinle paylaşırım.
  18. mello

96 Model 3k vitara aracıma stepne için 15" jant arıyorum

Ynt: 96 Model 3k vitara aracıma stepne için 15" jant arıyorum ilginize teşekkür ederim arkadaşlar ;D aranan jant alınmıştır ;)

19. mello

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldin sevgili can, bende mehmet, aynı şehirden:)
  20. mello

96 Model 3k vitara aracıma stepne için 15" jant arıyorum

Selam arkadaşlar, 1996 model 3k aracım için 15" 1 adet jant arıyorum, ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri