Arama sonuçlarınız

1. okivan

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Cumartesi tekrar gördüm aracı , müthiş bir iş çıkıyor , Bütün emeği geçenlerin ellerine sağlık....

2. okivan

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Sonunda sesi geldi , hayırlı olsun , canavar gibii maşşallahh!!!
  3. okivan

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Kaptan abilerime , Fo arkadaşlarıma ve sitedeki herkese tekrardan merhabalar, hoşbuldum

4. okivan

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar, Ben Okan Ergene 30 yaşındayım , İstanbuldayım Türk Hava Yollarında pilotum , 77 model bir CJ5im var , yeni revizyona soktum , bütün aracı parçaladım şasinin kumlanıp yeniden boyanmasından , kupanın komple yeniden basılmasına , motor...
  5. okivan

CJ5 için RollBar

Selamlar 77 model bir CJ5 toplamaya başladım Rollabarı acınacak haşde yeni bir rollbar yaptırmak istiyorum , Çelik çekme şeklinde olacağını biliyorum ama standart ölçüleri nedir ve nerde yaptırılır bi fikrim yok , Yardımcı olursanız çok sevinirim , Not. Bestop super top soft top tente...

6. okivan

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Apo dayinin tam adresini alabilir miyim? 2. Kisimda nerde?

7. okivan

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Evet katlıyorum , eğer fuarlara gösterilere katılıcaksa , %60-70 kısmı cam olan ikinci bir kaput kapaığı yapıp şova böyle çıkabilir, Günlük kullanımda normal kaputunu takabilrisiniz.
  8. okivan

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Merhabalar , forumdaki ilk mesajım ve konununuzun tamamını bi solukta okudum , resimler , harcanan emek müthiş , çoktan forumun gözbebeği olmuş Ben de 77 model bir CJ5 var ve toplamaya başladım , sizden de bir çok ilham aldığımı söylemeliyim ve bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,935
Kaydolan Son Üyemiz
rcagatay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri