Arama sonuçlarınız

1. A

Sportage mı? Sorento mu?

Ynt: Sportage mı? Sorento mu? Herkezin fikrine saygım sonsuz.. Bazı arkadaslarım avantajları dezvantajlarını anlatmıs onlarda dogru..lafım yok.. Ama bana sorarsan SORENTO derim, çünkü ikisinide kullandım, rahatlık konusunda sorento, keyif konusunda sorento, Güvenlik konusunda Sorento... vs vs...

2. A

Test Niteliğinde Kia Sorento'lu Bir Gezinti

Ynt: Test Niteliğinde Kia Sorento'lu Bir Gezinti arkadşım 2 aydır 2004 ve 2006 model sorento kullanıorum, özellıklerı hemen hemen aynı cogunda; olumsuz özellikleri: 1) hızlı giderken araç yükseliğinden dolayı savuruyor. 2) virajlara girerken de savuruyor. 3) TÜRKİYE şartlarında şehir içinde çok...
  3. A

Kazdağlarına bi ziyaret

Ynt: Kazdağlarına bi ziyaret evet kardeşim akcaylıyım

4. A

Kazdağlarına bi ziyaret

arkadaşlar suanda hemen cıkmak zorunda oldugum ıcın 2 fotograf koyabılıorum cektıkte cogalıcak, ufak bı gezıntıye cıkmıstım kazdaglarına dun, ordan 2 fotograf, kusura bakmayın ama devamı gelicek :) hava cok soguk oldugu için duramadık fazla :)
  5. A

Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor?

Ynt: Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor? İsim Model Yıl Şehirler 1 - ByEscobar (EREN) Sportage 1997 Denizli 2 - figo (ÖMER) Sorento 2006 Ankara 3 -...

6. A

Test Niteliğinde Kia Sorento'lu Bir Gezinti

Ynt: Test Niteliğinde Kia Sorento'lu Bir Gezinti harıka resımler :) ALLAH izin verırse haftasonuda ben KAZDAĞLARINA cıkıcam inş. ozaman resımlerı cekerımde forumda paylasırım :) biraz adrenalin gerekiyor :)

7. A

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) çok teşekkur ederım arkadaslar hepınızı beklerım akçaya.
  8. A

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese merhabalar öncelikle, Ben aranıza yeni katıldım siteye bayıldım, paylasımlar on numara. Can Taygun Yılmaz 22 yasındayım Balıkesir Akçayda yasıorum. Emlakçıyım. Burda bildiginiz üzere Kazdağları var. Ben buraya cıkmaya bayılıyorum :) 4 seneden beri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri