Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü
sonuna kadar okuyan herkese çok teşekkür ederim :)
gelmeyi düşünüyorum ya cidden o diğer mağarayı göremedim çünkü içimde kaldı hani. hem biraz daha uzun sureli olmasını istiyorum ve daha vahşi ;D bakalım olursa çok güzel olur
saolunn cok isterim ya hani elimden geldiğince gezenbiliri takib etmek istiyorum ama her zaman olmuyor. eğer öyle bi etkinlik gezi olursa çok gelmek isterim burda duyurusunu yaparsınız dimi?
aynen :) gayet eğlenceliydi aytepeyi bu gezenbilirden gördüm the ugly king'in açtığı bi başlıktı yanlış hatırlamıyosam ona da ayrıca teşekkür etmek gerekir :) böyle bi yeri aklımıza soktuğu için
bu arada tum resimleri atıyım öyle cevap veriyim dedim araya...
işte bahsettiğim tepe ve mukemmel manzara. daha fazla yazı yazmıycam sadece fotografları koycam zaten 2 sayfa olmuş sabredip sonuna kadar ınceleyenlerin çok olmaycağın biliorm daha da fazla yazı sokmıyım araya
hani çok ilginç yaratıklar diyodum ya onlardan bi tanesi ama burda sırtının rengi tam belli olmuyor normalde mukemmel acaib parlak eflatunumsu degişik bişii.
bu arada burasının doğası mukemmel yanı çok çeşitli zaten anladığım kadarıyla nemli bi havası var...
mağaranın çıkışında aşağı doğru yol gidio yani yol dediğim eski dere yolu sanırım. kışın su doluyodur diye tahmin ediyorum. her neyse tavsiyem o yolu takip edin. yani mağara girdiğiniz yoldan geri dönmeyin.
çünkü çok acaib şeyler görebiliyorsunuz mesela bu...
bu arada aytepede 2 tane magara varmış biz sadece cirbin ali mağarasını görebildik. maalesef dönüşte öğrendik bunu.