Arama sonuçlarınız

1. memocan

İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü çok teşekkürler :)

2. memocan

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü sonuna kadar okuyan herkese çok teşekkür ederim :) gelmeyi düşünüyorum ya cidden o diğer mağarayı göremedim çünkü içimde kaldı hani. hem biraz daha uzun sureli olmasını istiyorum ve daha vahşi ;D bakalım olursa çok güzel olur
  3. memocan

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü saolunn cok isterim ya hani elimden geldiğince gezenbiliri takib etmek istiyorum ama her zaman olmuyor. eğer öyle bi etkinlik gezi olursa çok gelmek isterim burda duyurusunu yaparsınız dimi?

4. memocan

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü aynen :) gayet eğlenceliydi aytepeyi bu gezenbilirden gördüm the ugly king'in açtığı bi başlıktı yanlış hatırlamıyosam ona da ayrıca teşekkür etmek gerekir :) böyle bi yeri aklımıza soktuğu için bu arada tum resimleri atıyım öyle cevap veriyim dedim araya...
  5. memocan

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü işte dönüş yolu tepeden geri aynı yoldan iniyoruz

6. memocan

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü

7. memocan

8. memocan

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü işte bahsettiğim tepe ve mukemmel manzara. daha fazla yazı yazmıycam sadece fotografları koycam zaten 2 sayfa olmuş sabredip sonuna kadar ınceleyenlerin çok olmaycağın biliorm daha da fazla yazı sokmıyım araya
  9. memocan

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü hani çok ilginç yaratıklar diyodum ya onlardan bi tanesi ama burda sırtının rengi tam belli olmuyor normalde mukemmel acaib parlak eflatunumsu degişik bişii. bu arada burasının doğası mukemmel yanı çok çeşitli zaten anladığım kadarıyla nemli bi havası var...

10. memocan

11. memocan

12. memocan

13. memocan

14. memocan

15. memocan

16. memocan

17. memocan

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü mağaranın çıkışında aşağı doğru yol gidio yani yol dediğim eski dere yolu sanırım. kışın su doluyodur diye tahmin ediyorum. her neyse tavsiyem o yolu takip edin. yani mağara girdiğiniz yoldan geri dönmeyin. çünkü çok acaib şeyler görebiliyorsunuz mesela bu...
  18. memocan

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü işte mağaranın can alıcı geçiş noktası

19. memocan

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü bu arada aytepede 2 tane magara varmış biz sadece cirbin ali mağarasını görebildik. maalesef dönüşte öğrendik bunu.
  20. memocan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas