Arama sonuçlarınız

1. A

Satılık X-trail

x-trail aracımı satıyorum keyfini sürdüm şimdi başkası sürsün.arac temizdir bakımları nissan yetkili servisinde yapılmıstır sadece son bakımını ben kendi ustama yaptırdım maslaga gidecek vaktim yoktu burdaki serviste fiyatı cok şişirdi maslak spoturda 400 burda 850 tl dediler arac lpgli ve...

2. A

Nissan X Trail Rektefiye Sonrası Motor Vuruntu Sesi

Ynt: Nissan X Trail Rektefiye Sonrası Motor Vuruntu Sesi servis manuelde 5/30 yazıyor ama bende 10/40 kullanıyorum sıkıntı yok
  3. A

2003 Nissan X-trail?

Ynt: 2003 Nissan X-trail? son zamlarla ben sehir dışı 170 tl ye 550 km yol yaptım ancak süratli kullandım ortalama 120 130 bence iyi bende duster vardı sıfır almıştım aynı yolu 140 -150 arası süratle 160 tl ye gitmiştim çorlu izmir mazot 3.80 tl idi şehir içi 95 tl ye 240 250 km yapıyorum ben...

4. A

Nissan X Trail Rektefiye Sonrası Motor Vuruntu Sesi

Ynt: Nissan X Trail Rektefiye Sonrası Motor Vuruntu Sesi belli bir sürede subaplar alısır ancak bir müddet kullanıp tekrar ayrlamak gerekir bu sekilde gelen gürültüler ısınınca geçiyorsa muhemelen subaplardandır ayar yapılırsa düzelir kafanıza takmayın ayrıca bizim araclara 5/30 yag...
  5. A

X Trail P De Ve D De Titreme Acil Yardım

Ynt: X Trail P De Ve D De Titreme Acil Yardım 12000 km oldu atiker takılalı hiç sorun yok maşallah bana hiç inandırıcı gelmedi subapların gitmesi ayrıca her tamirci degiştirmeyi önermiyor ayarla halolur diyorlar tek yapmanız gereken benzinde aynı problem varmı bakın çelik subap takımı 175 tl...

6. A

2007 Santafe 2.2 Dizel Vs Nissan 2005 X Trail 2.0 Lpg

Ynt: 2007 Santafe 2.2 Dizel Vs Nissan 2005 X Trail 2.0 Lpg usb takılır ayrıca direksiyon kumandasıda calısır g.g da 135 tl idi sanırım

7. A

Ynt: 2007 Santafe 2.2 Dizel Vs Nissan 2005 X Trail 2.0 Lpg termostat kontrolü yapın bende 2003 modeli var geçen bayram fethiye turuna cıktım sakar geçidi filan 45 derece sıcaklık hararet gram oynamıyor...
  8. A

X-trail Anahtar Kodlama

Başka bir sitede buldum benim işime yaradı sizinde yarar sanırım Servis 100 tl artı kdv istiyor bu iş için Tüm kapıların kilitli olmadığından emin olun. Ve kumandanız verimli bir durumda olsun.(Pilleri ve iç temizliği gibi.) 1- 10 saniye içinde kontak anahtarını 6 kez "ON"ve "OFF" pozisyonuna...
  9. A

Ynt: 2007 Santafe 2.2 Dizel Vs Nissan 2005 X Trail 2.0 Lpg şu an 2003 x-trail kullaniyorum cok memnunum lpg ile sehir ici 35 krs yakiti var ancak arac cok performansli degil 130 km den sonra hizlanmasi vakit aliyor. sehir icinde cok atak.dizele gelen zamlari dusununce bence lpg mantikli santa...

10. A

2003 Nissan X-trail?

Ynt: 2003 Nissan X-trail? ben atiker taktırdım memnunum lpg li oldugu hiç belli degil satın alır almaz yaptırdım sadece extra muayene ve sızdırmazlık ödeyecegim plaka degiştigi için diger masrafları sonradan yapmaktan daha ucuza gelecek.400 km oldu 380 krs ortalama yakıtı lpg 2.49 dahada...

11. A

Lastik basıncınızı kontrol edin

Geçen hafta aractan gelen tıkırtılar yüzünden servise gittim ve sorunun lastik basınclarından oldugu ortaya çıktı aracı aldıgımdan beri bir sertlik hissediyordum ancak lastik basıncı hiç aklıma gelmemişti.Çıkan sonuç fabrika çıkışı önler 50 arkalar 54 psi basılmış normali 30 a 30 lütfen lastik...
  12. A

Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :) ben kabinleri degiştirdim ses cok güzelleşti önler kenwood arkalar hertz içindeki kabinler o kadar dandikki her yeri plastik cd playerın sesi güzel kabinleri mutlaka degiştirin...13 cm lik tüm kabinler uyar. :D

13. A

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Dacia resmi sitesinde bu gün itibariyle 1000 tl zam var.
  14. A

dacıa duster 9000 km de

Ynt: dacıa duster 9000 km de megane veya clio debriyaj problemi yazın google da bir cok magdur var garantiye girmedigi içinde 900 tl gibi bir servis masrafı oluyor.yurtdısına mail yollayıp cok ucuza degiştirenlerde var tabii.direct renault fransaya ..
  15. A

dacıa duster 9000 km de

Ynt: dacıa duster 9000 km de Dacia duster vites sistemi ve debriyaj olarak renault kullanıyor renault araclarda kronik olan debriyaj problemi olacakmı merak ediyorum.Şu an 1000 km yol yaptım ve bende debriyaj 2 -3 kez titretme yaptı başına gelen arkadaş varmı acaba.şehir içi sıkısık trafikte.

16. A

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi aranıza 1.5 dci laruet 4x2 modeli ile aranıza katıldım aractan cok memnunum.100 km de 6 yakıyor sehir içi daha 750 km de

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri