Arama sonuçlarınız

1. fahri

Karadeniz Klasiği Krom Vadisi Santa Harabeleri

Sevgili dostlar Merhaba, 28-29-30-31 Ağustos tarihlerinde Karadeniz gezimiz var. Önce trabzon'da Atatürk Köşkü Ayasofya kilisesi Sümelası gezilecek. Akabinde Eski adı godil yeni adı Krom vadisi gezilecek içerisinde yaklaşık 60 adet manastır kilse ve şapelin olduğu bu vadi muhteşem mutlaka...

2. fahri

Ağva - Sardala (13 Temmuz 2008)

Ynt: Ağva - Sardala (13 Temmuz 2008) Merhaba, Güveniniz ve çoruha ilginiz için teşekkür ederim. Çoruh nehrinde rafting için en uygun zaman Mayıs ayı ile ekim arasıdır. ama ideal ay haziran veya temmuzdur. Çoruh nehrinin debisi yüksek ve bunyesinde 4-5 hatta 6 zorluk derecisini barındıran bir...
  3. fahri

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba. Adım Fahri. Artvin Yusufeli'liyim. Doğduğumdan beri yürüyorum. Çocukluk yıllarımız (6 - 15 arası) Kaçkar ve Mescit dağlarında çobanlıkla geçti. 15 yıldır dağcılık, kamp, kaya tırmanışı v.s. işi ile ilgileniyorum. Rafting rehberiyim. Her...

4. fahri

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkür ederim sıcak karşılama için. Aslında sizlere yeni yerler yeni rotalar göller şelaleler vs konusunda yardımcı olabilirm. Ancak doğaya saygı çerçevesinde yapılan her etkinlikte varım. Sevgiler
  5. fahri

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba ben fahri Artvin Yusufeliliyim. Madem dağları meraklısınız bu anlamda size kaçkar , Karçal ve Küre dağlarınıda özellikle tavsiye ederim. özellikle kaçkar konusunda yardımcı olabilirim. Tavsiyem herkesin kullanıdğı su yolu olan alışılmış...

6. fahri

Ağva - Sardala (13 Temmuz 2008)

Ynt: Ağva - Sardala (13 Temmuz 2008) Merhaba, bende geldim aranıza Madem gezen bilir iddia ediyorum benden çok gezen yoktur. gezdiğim kadar bilsemde bilmek konusunda okadar iddialı olmak haddim değildir. 2 adet arazi jeepimle Daewoo Musso ki birisi satılıktır, araziye çıkmak ben,im için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri