Arama sonuçlarınız

1. T

Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. memnunum hemde cok :) simdi anlasmaya baslıyoruz bana böle 12 lerle gelin 19 falan yurek hoplatır cınsten :)

2. T

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. bak yukarda biladerim yazdıgına 12 lerde siz hala 19 lardasınız üzgünüm hala 7 litre daha düserse sevinirim :)
  3. T

5.9'uma sonunda kavustum :)))

Ynt: 5.9'uma sonunda kavustum :))) SİSTEMİN İŞLEYİŞİ 5 küçük ''kafadar''ın tamamen su kullanımı esasına dayanan ve şimdilik sadece kağıt üzerinde destek verecek sanayiciyi bekleyen sistemin çalışma prensibi ise şöyle: ''Depoya benzin veya motorin yerine su konuluyor. Akümülatörden gelen yardım...

4. T

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. aşırı cok yakıyor ya motor ya bılgısayar gümlemiş...
  5. T

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um benzinli arac lpg sistemi uygulanmadan önce makineye baglanıyor bu makıne sadece pirins de var arabanın degerlerı olculuyor lastık basına dusen beygır güc aktarması ve tork oranları benımkisinde hani porsche cayenneyı tokatlıyamayan 98 külüstür 5.9 umda 115.5 cıkmıstı :)...

6. T

Ynt: 5.9'uma sonunda kavustum :))) ankarada şaşmaz sanayide biraz arastırma sonucu bulabılırsın belkı :)

7. T

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. veriler cok fazla sizin evlatta ben o verileri 13 yıldır hiç görmedım bi servise baktırın isterseniz :)
  8. T

ZJ Yakıt ve yol bilgisayar uyumsuzlugu

Ynt: ZJ Yakıt ve yol bilgisayar uyumsuzlugu arkadas anlamıstır onu agız alıskanlıgı 13 yıldır yetkılı servise git gel dilim alışmıs burdaki serviste aynı zamanda bayii oldugundan konuyu yazan arkadas onu anlamıstır :)
  9. T

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um turbo sistem değil turbo kit :) aracına 4 bin tl verip pirins takan arkadaslar o sistemı ıyı bılırler baska dandırık markalarda mevcutmu degılmı bılmıyorum yenı sıstem son 1 yıldır uretılen lpg sıstemlerının cogu v8 ve 300 hp araclar ıcın :))) yanı fabrıkasyon zj ler ıcın...

10. T

Ynt: 5.9'uma sonunda kavustum :))) yazılan konuyu ıyı okuyup anlıyalım sonra yazalım benım dakka bası gır cık buraya yazıcak vaktım olmuyor malum iş güç kosturmaca masa bası işi değil benımkısı şantiye inşaat amelelik işi :)))

11. T

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um tarık bey burda napcan tarık beyı ??
  12. T

Ynt: ZJ Yakıt ve yol bilgisayar uyumsuzlugu :) benım bılgımde aumar 13 yıldır tecrube edındık heralde yetkılı servıste git gel senede 3 kez

13. T

Ynt: 5.9'uma sonunda kavustum :))) ??????
  14. T

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. bu arabalara bınılıyorsa 3-5 kurusun hesabını yapmak biraz abest kacar 13 senedır yapmadım ama bazen burda yazılanlar edılenler sayesınde bakıp olcuyorum ama gereksız kac lıra yakarsa yaksın yetkıle servıse gıdıyorsa arac...
  15. T

Ynt: ZJ Yakıt ve yol bilgisayar uyumsuzlugu size cok basitce kısa yoldan çözüm yolu şudurki akü kutup başlarını çıkarın ve 100 saniye sayın ve tekraren takın taktıkdan sonrada ayrlarınızı manuel olarak kendınız yapılandırmayı unutmayın düzelme durumunu bu sekilde takip edebilirsiniz...

16. T

Ynt: ZJ Yakıt ve yol bilgisayar uyumsuzlugu tepe yol bilgisayarı çoğu zaman yaktığınız benzin verileriyle bire bir uyum sağlamaya bilir, tepe yol bilgisayarından arac benzin konumunda ise benzin lpg konumunda isede lpg yakıt verilerini litre verilerini alırsınız gaza bastığınız ölcüde çok...
  17. T

245/70/16 Yardim

Ynt: 245/70/16 Yardim 235/60/16 britgestone H-100 sport 4 mevsim SUV akıllı lastik kullanıyorum 25 gün kadar oldu ses sıfır konfor tıkırdama ve hassasiyet düştü mükemmel derecede yol tutusu şiddetle tavsiye ederim yeni lastik alıcak olan arkadaşlara . ebat kalınlastı fakat yanak düsünce aynı...
  18. T

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um aracıma lpg sistemi 28/08/2010 tarihinde zavolli yetkili bayisinde takılmış durumdadır.üzerinde turbo kit lpg sistemi mevcuttur

19. T

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. benim 5.9 um 15 kurus yakıyor aksini idda eden varsa 35 38 40 kurusların hepsi masaldır....
  20. T

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. faruk abi belki doğru söylüyorlardır benim 5.9 umla şehir içinde yakısım 15 kurus sehırler arası yakısım 8 kurus :)))) 20-30 kurus yakıyorum dıyen arkadaslar aldı mesajı ful lpg ile 135 tl lik gazla 1000 km gidiyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri