Arama sonuçlarınız

1. BornToParty

Servis Hatası

Ynt: Servis Hatası iki aya kadar aracı bitirmeyi planlıyorum inş bir aksilik çıkmazsa kurban bayramına arabamla giriceğim bakalım biraz uzun sürdü işlerimin yaz dönemi yoğunlundan yeni kurtulabiliyorum

2. BornToParty

Servis Hatası

Ynt: Servis Hatası Alfonse ilgin alakan için sana ve herkeze çok teşekkür ederim
  3. BornToParty

Servis Hatası

Ynt: Servis Hatası Merhaba arkadaşlar uzun zamandır konuyla ilgili gelişmeleri yazamadığım için özür dilerim ama bu usta beni bitirdi. konuyu ve son durumu özetlemek gerekirse 1- araç yolda giderken bir ses geldi ve durdu ataşehirdeki meşhur jeep servisine götürdüğümde zincirin koptuğu ve...

4. BornToParty

Kırmızı Tatsız Karpuz

Ynt: Kırmızı Tatsız Karpuz böcekle ilgili bir bilgiye hiç rastlamadım ama bu son günlerdeki genetik madde kararı sonrasında bir şeyler yapmış olabilirler inanırım köklerine kabak aşılama olayı yeni bir konu değildir üretimi artırmak amacı ile yapılan karpuz köküne kabak aşısı var olan bir...
  5. BornToParty

Krom Bar

Ynt: Krom Bar bizim barla kimse ilgilenmedi sanırım :) en azından hagi modele uyar bu bilen varsa benide bilgilendirebilirmi?

6. BornToParty

1968 Model Land Rover Series II

Ynt: 1968 Model Land Rover Series II merhaba impesa makasların kumlanabileceğini bilmiyordum kumlamadan kastımız [attachment=1] bu görüntüdekimidir acaba birde ben ilk araç restorasyonuma başlayalı iki ay kadar oldu çok düşük bir bütçem olduğu için elimden geldiği kadar işleri kendim...

7. BornToParty

Komik Bir İlan

merhaba arkadaşlar sahibinden.com da öylesine dolaşırken bir ilan dikkatimi çekti sizlerle paylaşmak istedim[attachment=1]
  8. BornToParty

Krom Bar

Merhaba Arkadaşlar bu krom barı aracımı satın alırken eski sahibi vermişti ama benim araca uymadığı için satılyorum değerinde herhangi bir parçaylada takas edebilirim barın hangi araca uygun olduğunu hiç bilmiyorum detaylı fotolarını çekmeye çalıştım
  9. BornToParty

1968 Model Land Rover Series II

Ynt: 1968 Model Land Rover Series II Merhaha kinqberq bendede 67 model bir series II var bende toplamaya çalışıyorum aracı sana başıma gelenlerle ilgili bir iki tavsiye verebilirim. 1) ben aracımı 4500 ytl ye almıştım benimkini forumlarda bulabilirsin bunun yanında baya toplu bir araç 5000...

10. BornToParty

Servis Hatası

Ynt: Servis Hatası abi şimdi telefonla görüştüm dün o tangırtı yaptığında piston kırılmış bir araba sekman sıkıştı diye tamire gidip ancak bu kadar iş gelir adamın başına ben yıkmam abi ama bile bilede kazıklanmam polisimiz var askerimiz var madursak onlar yardımcı olacaklar ben ne 3 kuruş...

11. BornToParty

Servis Hatası

Ynt: Servis Hatası Şimdi oto mekanikten hüseyin abiyi aradım ve dumuru onada anlattım oda motoru son açan kişinin bu sorumluluğu taşıdığını artık zincirdende onun meshul olduğunu anlattı sizleride durumdan bilgilendirmek istedim
  12. BornToParty

Servis Hatası

Merhaba arkadaşlar bir konuda sizede danışmak istedim. 67 model bir land rover defender ım var yaklaşık bir ay önce motorda yağ olmadığı için motoru kilitledim kayınpederimin tavsiye ettiği bir tamirciye aracı çektirdik. Olay şöyle gelişti yolda giderken ses gelmeye başladı sağa çektim motoru...

13. BornToParty

Hurdacı Arıyorum

Ynt: Hurdacı Arıyorum tşk mogzilla iki yerede gitmeye çalışacağım
  14. BornToParty

Satılık Chrysler Jeep CJ 7 (1980) (Satıldı)

Ynt: Satılık Chrysler Jeep CJ 7 (1980) (Satıldı) jeep34 dünde dediği gibi aracı alıcak olan arkadaş güle güle kullansın harika bir şey paspasları bile orjinal aracın şaşırdım valla
  15. BornToParty

Hurdacı Arıyorum

Merhaba arkadaşlar İstanbul'da aracıma parça, lastik vb. ihtiyaçlar için gezebileceğim hurdacı varmı acaba bilenler paylaşırsa çok sevinirim anadolu yakasında oturduğum için tercihim anadolu yakasıdır.

16. BornToParty

Land Rover 88 inch

Ynt: Land Rover 88 inch haklısın 88 3 serisi sanırım ama bende emin değilim :)
  17. BornToParty

Land Rover 88 inch

Ynt: Land Rover 88 inch yardımcı olmaya çalışan herkeze çok tşk ederim sirkeciye bir gitmeyi düşünüyorum boş bir vakitte sanırım ordan bulacağım istediklerimi gibi bir his var :)
  18. BornToParty

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba İstanbuldanım 27 yaşıda bir interaktif ajansta proje yöneticisi olarak çalışıyorum bilgisayar mühendisi olucaktım ama geçenlerde okuldan attılar bende anamın babamın yüzünü kara çıkartmayacağım diye microsoftun yazılım mühendisliği sınavlarına girip...

19. BornToParty

Land Rover 88 inch

Merhaba Arkadaşlar 67 model bir defender sahibi olalı yaklaşık bir ay oldu ve bu bir aydan beri arabanın sorunlarıyla uğraştım. Marş motorunu, sekmanları, devridaim motorunu, eksantrik zincir ve dişli takımını değiştirdim araçta sanırım sorun çıkartacak bir parça kalmadı :) elim birazcık bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri