Arama sonuçlarınız

1. wubıh

K5 Blazer 1979 Satılık

Ynt: K5 Blazer 1979 Satılık Yakıtı son zamanlarda sağlıklı şekilde ölçmedim..Gerçi bu hafta sonu Samsun'dan İstanbul'a gideceğim, yolda net olarak ölçerim. Ama şu kadarını söyleyebilirim 5700 cc ve otomatik olmasına rağmen Cj ' lerden az yaktığını biliyorum.. Seyahatten sonra sonuçları paylaşırım.

2. wubıh

K5 Blazer 1979 Satılık

Ynt: K5 Blazer 1979 Satılık Aracım 5700 cc benzinli..LPG var ancak ruhsata işlenmedi.. Ayrıca muayene de bitmiş durumda... tel: 532 583 17 41 Hakan
  3. wubıh

K5 Blazer 1979 Satılık

K5' imi Yurtdışına çıkacağımdan elden çıkarıyorum.. 350 cui - Th400 şanzıman - Warn vinç 9000- Sis Farları- Telsiz.. Oynanmamış orjinal bir K5'dir.. Kaporta bakım isteyebilir. Acil 12.000 TL

4. wubıh

chevrolet suburban dodik uygulaması

Ynt: chevrolet suburban dodik uygulaması teşekkürler Yavuz Bey
  5. wubıh

chevrolet suburban dodik uygulaması

Ynt: chevrolet suburban dodik uygulaması Ramazan Bey, K5 ile Suburbanın çamurluk ağızları aynı mıdır, bilginiz var mı acaba? Bu dodikleri K5 e uygulayabilir miyiz?

6. wubıh

Offroad Garajı Orçun Usta'dan Silverado sanatı

Ynt: Offroad Garajı Orçun Usta'dan Silverado sanatı Haa ok..Orçun Ustanın kendi K5i satılık olan. Sahibinden de blazer K5 diye aratırsanız maksimum 6-7 ilan var zaten görebilirsiniz...

7. wubıh

Ynt: Offroad Garajı Orçun Usta'dan Silverado sanatı Satılık bir araç değil bildiğim kadarıyla, dolayısıyla herhangi biryerde ilanı vs. yok...
  8. wubıh

Ynt: Offroad Garajı Orçun Usta'dan Silverado sanatı Amerikana binen herkes Orçun Ustayla tanışmalı Ben'ce ; göreceksiniz dert sandığınız birçok şey sorun olmaktan çıkacak :) Silverado'yu yerinde görme fırsatım oldu, deli bir makina yaratmış Orçun... Ellerine sağlık, selamlar...
  9. wubıh

K5'lerle İlgili Sorularınızı Cevaplayabilirim

Ynt: K5'lerle İlgili Sorularınızı Cevaplayabilirim Gördüğüm en baba K5 budur...bir K5 sahibi olarak kıskanmadım desem yalan olur:)

10. wubıh

Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

11. wubıh

Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) 01- BRONCO .......................... CJ5 mtr,strep,vinç 02- Reis28 ............................. NİVA...full donanım 03- hunter_34 ...
  12. wubıh

4X4 Suburban Hakkında Bilgi Paylaşımı

Ynt: 4X4 Suburban Hakkında Bilgi Paylaşımı üstad, chevy grubunda Blazer k5 öneririm. Ama düzgün bir K5 bulmak kolay olmayabilir...Düzgün olanlar da pek ucuz değildir....Temel olarak çok farklı olmamasına rağmen Suburban'ın kasasının arazi için fazla uzun olduğunu söyleyebiirim...İriliği sizin...

13. wubıh

4X4 Suburban Hakkında Bilgi Paylaşımı

Ynt: 4X4 Suburban Hakkında Bilgi Paylaşımı Şu anda kullandığınız araç nedir ? Bir de Suburban istemenizin sebebini öğrenebilir miyim ? Ben Suburban'ı 3 sene kullandım... Aracım 83 modeldi...
  14. wubıh

98-02 Arası Vitara JLX veya Honda HR-V ?.

Ynt: 98-02 Arası Vitara JLX veya Honda HR-V ?. HRV dört lastiği dönen bir otomobil, vitara ise bir suv, hatta suv'un jipe yakın duranı... Uzun süre 2000 model vitara vagon kullandım, yolda daha konforlu olabilirdi belki ama arazide gösterdiği başarıyla bir arada düşünürsek bence gayet iyi bir...
  15. wubıh

Amerika'dan Parça

Ynt: Amerika'dan Parça Tan Bey , Amerika'dan parça sanırım herkesin ilgisini çeker. Ancak Türkiye'ye nihai maliyeti nasıl hesaplanır? o konu biraz çetrefelli sanıyorum. Gümrükten geçmeden kargo v.b. yollardan getirmek olanağı varsa şimdiden pekçok müşteri buldunuz sanırım.. saygılar

16. wubıh

Blazer K5 6.2 Dizel

Ynt: Blazer K5 6.2 Dizel yukarıdaki mesajım yanlış anlaşılmasın, bahsettiğim yakıt değeri lpg kullanımında gerçekleşen tüketim. Ayrıca net bir bilgim olmamasına rağmen dizel 6.2 motorun lpgli 5.7 motordan daha ekonomik olacağını pek sanmıyorum... Hele bakım masraflarını da düşünürsek ibre...
  17. wubıh

Blazer K5 6.2 Dizel

Ynt: Blazer K5 6.2 Dizel 400-500 ykr yakıyorum... uzun yolda altına düşmek mümkündür mutlaka ama ben genelde aracı zorlayarak yüksek devirlerde kullanıyorum... selamlar
  18. wubıh

Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? Geçmişte cj5, cj6, jeep xj kullandım... şu an aracım 79 k5 yani tahoenun dedesi diyebiliriz. Şu kadarını söyleyebilirim bundan sonraki araçlarım da kesinlikle chevy olacak :) Off-road yarışlarına katılmayı düşünmüyorsanız Tahoe arazide yeterli olacaktır, şehir...

19. wubıh

Blazer K5 6.2 Dizel

Ynt: Blazer K5 6.2 Dizel Bende kısa şasi var 2 ton civarında... Bu arada k5 düşünen arkadaşlara kesinlikle benzinli motor tavsiye ederim.. parçaları inanılmayacak kadar bol ve ucuz...
  20. wubıh

Chevrolet Tarihçe

Ynt: Chevrolet Tarihçe "otomobil kullanıcılarının sadece pratik ihtiyaçlarını değil duygusal anlamda da isteklerini karşılayabilmektedir. " .... chevy en güzel böyle anlatılabilir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri