Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres
Zerrin hanım çok teşşkür ediyorum cevabınıza....sayın ulusotomotiv hangi bölgeden gideceğim dediniz aslında bolu merkezden yurüyerek ulaşmayı planlıyordum ama orda istediğim alana kamp kuramayacağım gerçeği beni birhayli üzdü...sanırım alternatif olarak...
Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres
merhaba saygı değer arkadaşlar sizlere yedigöller hakkıında biraz sorum olacak cevap alırsam ne mutlu bana...şimdi ben orayı 4 kişilik bir ekiple ziyaret edeceğim ama orda bulunan ucretli ve kalabalık kamp alanında kalmayı hiçmi hiç istemiyorum onun...
Ynt: Hayatı İdame Teknikleri
arkadaşlar daha önce yayınlandımı bilmiyorum ama ben ilk defa gördüm burda paylaşmak istedim.
Durum malum güzel ülkemizin her noktasında pet şişe bulmak kolay hal böyleyken ateş yakmanın bu kolay yolunu unutmayalım...
Ynt: Kazma, Kürek , Balta, Çapa Bir Arada Nasıl Bir Alet Ama
ben de buna benzer bir kaç alet edinmiştim zamanında ama nedense performans alamadım...evet Hasan bey haklısınız askerde de bunun eğtimini veriyorlar işte bende ilkini orda kırmıştım :)
Ynt: El Yapımı Kamp Ocağı Tavsiyesi
suplilumas verdiğiniz bilgiler için çok teşekürler.Aslında ne yalan söyleyim kendi yaptığım mazlemeye bende çok çok güvenebileceğimi sanmıyorum nede olsa MSR nin eline su dökecek halim yok :) .merak ettiğim konulardan biri ise başkasının bunu denemeye kalkıp...
Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)
arkadaşlar gerçektan güzel bir kamp olmuş.şimdi ise sizlerin deneyimlerinizden yararlanma zamanı :D
agustos başları gibi 4 kişi olarak Yedigöller de kamp yapıcaz sanırm 5 gün kadar.(kısa kampları sevemedim)
Bolu merkezden Yedigöller e yürüyerek...
Ynt: El Yapımı Kamp Ocağı Tavsiyesi
eskiden av malzemeleri satan dükkanlarda benzinli gazlı çalışan lüx lambalar vardı.onlarda aynı mantıkla çalışırdı.pompa ile hava basıyorsun basınç oluşuyor ısınma borusundan geçen yakıt gazlaşıyor ve yanıyordu.acaba ondan bozma bir alet mi yapsak? hani amaç...
Ynt: Kamping İçin Yardım.
http://www.atlaskamp.com/index.php?page=urun_detay&urun_id=12062&urun_ismi=Festival burda iki kişilik bir paket var.fiyatıda fena değil gibi. çanta işini de İstanbul'da olsa tahta kaleden al derim.orda buna benzer yerler varmı bilemem..:D
Ynt: Kamping İçin Yardım.
malzeme için ayıracağın bütçe nedir önce onu öğrensek...ana malzemeyi çadır çanta mat bot gibi bunları teymin et gerisi yavaşça gelir zaten.
Ynt: Yedigöllerde Kamp ve Balık Sezonu Açılışı (31 Mart - 02 Nisan 2009)
Değerli arkadaşlar Yedigöller hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var.agustos ayında uzun soluklu bir etkinlik planlıyoruz.5 gece 6 günlük bir kamp ve doğa yürüyüşleri niyetimiz.O bölgeyi hiç ama hiç tanımıyoruz.bölge...