Arama sonuçlarınız

1. maksim

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres Zerrin hanım çok teşşkür ediyorum cevabınıza....sayın ulusotomotiv hangi bölgeden gideceğim dediniz aslında bolu merkezden yurüyerek ulaşmayı planlıyordum ama orda istediğim alana kamp kuramayacağım gerçeği beni birhayli üzdü...sanırım alternatif olarak...

2. maksim

Dünya Çadır Rekoru Gibi Birşey

Ynt: Dünya Çadır Rekoru Gibi Birşey "çadır kent"..... :)
  3. maksim

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yokmu acaba?

4. maksim

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres merhaba saygı değer arkadaşlar sizlere yedigöller hakkıında biraz sorum olacak cevap alırsam ne mutlu bana...şimdi ben orayı 4 kişilik bir ekiple ziyaret edeceğim ama orda bulunan ucretli ve kalabalık kamp alanında kalmayı hiçmi hiç istemiyorum onun...
  5. maksim

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri arkadaşlar daha önce yayınlandımı bilmiyorum ama ben ilk defa gördüm burda paylaşmak istedim. Durum malum güzel ülkemizin her noktasında pet şişe bulmak kolay hal böyleyken ateş yakmanın bu kolay yolunu unutmayalım...

6. maksim

Kazma, Kürek , Balta, Çapa Bir Arada Nasıl Bir Alet Ama

Ynt: Kazma, Kürek , Balta, Çapa Bir Arada Nasıl Bir Alet Ama ben de buna benzer bir kaç alet edinmiştim zamanında ama nedense performans alamadım...evet Hasan bey haklısınız askerde de bunun eğtimini veriyorlar işte bende ilkini orda kırmıştım :)

7. maksim

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... bu sistemler camel trophy de kullanılıyordu... bence gayet güzel bir fikir..
  8. maksim

Sizin İsminiz En Çok Kullanılan Kaçıncı İsim?

Ynt: Sizin İsminiz En Çok Kullanılan Kaçıncı İsim? Maksim Türkiye de 2,165'den az mış diyor ama veri tabanında da raslanamadığını söylüyor garip :)
  9. maksim

Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? uykusuz...

10. maksim

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? karanlıkta seslerini duyduğum ama kendilerini görmediğim hayvancıklardan :)

11. maksim

El Yapımı Kamp Ocağı Tavsiyesi

Ynt: El Yapımı Kamp Ocağı Tavsiyesi suplilumas verdiğiniz bilgiler için çok teşekürler.Aslında ne yalan söyleyim kendi yaptığım mazlemeye bende çok çok güvenebileceğimi sanmıyorum nede olsa MSR nin eline su dökecek halim yok :) .merak ettiğim konulardan biri ise başkasının bunu denemeye kalkıp...
  12. maksim

Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)

Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009) arkadaşlar gerçektan güzel bir kamp olmuş.şimdi ise sizlerin deneyimlerinizden yararlanma zamanı :D agustos başları gibi 4 kişi olarak Yedigöller de kamp yapıcaz sanırm 5 gün kadar.(kısa kampları sevemedim) Bolu merkezden Yedigöller e yürüyerek...

13. maksim

El Yapımı Kamp Ocağı Tavsiyesi

Ynt: El Yapımı Kamp Ocağı Tavsiyesi eskiden av malzemeleri satan dükkanlarda benzinli gazlı çalışan lüx lambalar vardı.onlarda aynı mantıkla çalışırdı.pompa ile hava basıyorsun basınç oluşuyor ısınma borusundan geçen yakıt gazlaşıyor ve yanıyordu.acaba ondan bozma bir alet mi yapsak? hani amaç...
  14. maksim

Kamping İçin Yardım.

Ynt: Kamping İçin Yardım. http://www.atlaskamp.com/index.php?page=urun_detay&urun_id=12062&urun_ismi=Festival burda iki kişilik bir paket var.fiyatıda fena değil gibi. çanta işini de İstanbul'da olsa tahta kaleden al derim.orda buna benzer yerler varmı bilemem..:D
  15. maksim

Kamping İçin Yardım.

Ynt: Kamping İçin Yardım. malzeme için ayıracağın bütçe nedir önce onu öğrensek...ana malzemeyi çadır çanta mat bot gibi bunları teymin et gerisi yavaşça gelir zaten.

16. maksim

Kaz Dağları Kamp Ve Zirve Yürüyüşü İçin Yardım İstiyorum

Ynt: Kaz Dağları Kamp Ve Zirve Yürüyüşü İçin Yardım İstiyorum sıvı kaybı için bişiler bulmak lazım...
  17. maksim

Yedigöller'de Kamp ve Balık Sezonu Açılışı (31 Mart - 02 Nisan 2009)

Ynt: Yedigöllerde Kamp ve Balık Sezonu Açılışı (31 Mart - 02 Nisan 2009) sonsuz teşekür ve saygılarımı sunarım Adnan bey...
  18. maksim

Kaz Dağları Kamp Ve Zirve Yürüyüşü İçin Yardım İstiyorum

Ynt: Kaz Dağları Kamp Ve Zirve Yürüyüşü İçin Yardım İstiyorum İlginiz için çok teşekürler Murat bey....

19. maksim

Yedigöller'de Kamp ve Balık Sezonu Açılışı (31 Mart - 02 Nisan 2009)

Ynt: Yedigöllerde Kamp ve Balık Sezonu Açılışı (31 Mart - 02 Nisan 2009) Değerli arkadaşlar Yedigöller hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var.agustos ayında uzun soluklu bir etkinlik planlıyoruz.5 gece 6 günlük bir kamp ve doğa yürüyüşleri niyetimiz.O bölgeyi hiç ama hiç tanımıyoruz.bölge...
  20. maksim

Ultimate Survival (Discovery Channel)

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) Paylaşım için çok teşekürler.Peki bunların altyasızını nerden bulucaz? :D dublajlı olsa harika olurdu ya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR