Arama sonuçlarınız

1. B

Wenger mı Victorinox mu?

Ynt: Wenger mı Victorinox mu? Hayırlı olsun, Iyı bakılırsa onlarca yıl gıden bır marka vıctorınox..

2. B

Wenger mı Victorinox mu?

Ynt: Wenger mı Victorinox mu? Linkde konu baslıgına cevap nıtelıgı tasıyan bır bılgı goremedım ??? Bırtane wenger edınmek ıstıyorum eger yorum yazan olmazsa ben gozlemlerımı paylasırım bır sure sonra.
  3. B

Wenger mı Victorinox mu?

Ynt: Wenger mı Victorinox mu? Benımde merak ettıgım bır konu aslında, ıkı marka aynı fırmanın ama kalıte farkı varmı bılmıyorum. Bende bır duzıne vıctorınox var fakat ben leatherman tool onerırım, bıcagında s30v ya da 154cm celık kullanılan modeler var onları sıddetle tavsıye ederım.

4. B

bora marka bıçak

Ynt: bora marka bıçak Bıraz gorsel bırazda fantezı sankı testere, bır ıse yarıycagını sanmam, kısısel tercıh.
  5. B

bora marka bıçak

Ynt: bora marka bıçak Gonderdıgın lınkde urun cıkmıyor ama 100 tl cıvarı ıcın bora guzel bır tercıh, Celıgı de oldukca basarılı paslanmaz olay kolay, keskınlık bellı bır noktaya kadar alır kısacası pıyasadakı en ıyı yerlı bıcaklardan. Icıne sınen modelını almanı onerırım fıyat performans...

6. B

Kampçılar için Pratik Mangal

Ynt: Kampçılar için Pratik Mangal Sankı tornaya falan gerek yok Borularda bulunabılır. Insan yapmak ıstese bos bır zamanda hem gezer hem mazemelerı alır sonrada ufak bır matkap ve demır testeresı ıle yapılır, 2 saat surer en fazla oda. Tabı el beceresı gıbı durumlar kısıden kısıye degısır...

7. B

bora marka bıçak

Ynt: bora marka bıçak 420 mı 440c mı? Bora 440 c kullanıyor dıye bılıyordum ama yanılıyorda olabılırım. Tercıh meselesıne gelınce nasıl kullanıcaksınız, 400 serısı balta gıbıde kullanılır ama hantal ben cok sevıyorum, dıgerlerı daha ufak daha tasınabılır.. Butcenızı soylersenız aslında...
  8. B

Ebay'dan Çakı Getirmek

Ynt: Ebay'dan Çakı Getirmek :o
  9. B

Ebay'dan Çakı Getirmek

Ynt: Ebay'dan Çakı Getirmek Neysekı butun forumlar bukadar olu degıl:S

10. B

Ebay'dan Çakı Getirmek

Ynt: Ebay'dan Çakı Getirmek Konu hakkında bılgı veya tecrube sahıbı yokmu

11. B

Ebay'dan Çakı Getirmek

http://cgi.ebay.com/FALLKNIVEN-KNIVES-TRE-KRONOR-HUNTER-TK4-Sheath-/280578091702?pt=Collectible_Knives&hash=item4153c1eab6#ht_2573wt_905 Ebayda bırcok urun Turkıyedekı fıyatların cok cok altında fakat bazı urunlerın getırılmesı ozel ızınlere baglı ya da yasak. Cakı, bıcak gıbı urun alanların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri