bora marka bıçak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sciencepeople Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,125

sciencepeople

Kamp III
Yer
Ankara
selamlar arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim iki bıçaktan birini alacağım hangisini tavsiye ederisiniz ?

http://www.boraknives.com.tr/urungrup.php?se=3

http://www.boraknives.com.tr/urungrup.php?se=2

bıçak konusunda pek fazla bilgim yok ama 420 çelik olduğunu ve ömürlük kullanılabileceğini söyledi yetkilisi ne düşünüyorsunuz

(alacağım bıçak dağ tırmanışlarımda bana eşlik edecek)

Etiketler
Ynt: bora marka bıçak

420 mı 440c mı? Bora 440 c kullanıyor dıye bılıyordum ama yanılıyorda olabılırım. Tercıh meselesıne gelınce nasıl kullanıcaksınız, 400 serısı balta gıbıde kullanılır ama hantal ben cok sevıyorum, dıgerlerı daha ufak daha tasınabılır.. Butcenızı soylersenız aslında alternatifler sunabılırım..

selamlar bora nın yetkilileri ile görüştüm 420 diye söyledi çok fazla anlamıyorum bıçaktan.bıçak dağ tırmanışlarımda yanımda olacak söylediğim gibi... işlerimi onunla halledeceğim aslında çok amaçlı çakım var ama....ben yinede güvende hissettirecek dal vs.işlerinde rahatça kullanabileceğim ufak tefek yemek işlerindede işime yarayacak sağlam bir bıçak arıyorum leathermanım var zaten çok amaçlı işimide görüyor ama çok fazla güvende hissettirmiyor :D benim içime aslında linkini verdiğim bıçak baya sindi ne düşünürsünüz? birde ikinci alternatif bıçağın birde arkasında testere dişli yeri var sizce o elzemmidir bana çok gerekli gibi gözükmedi teşekkürler.....

http://www.boraknives.com.tr/urungrup.php?se=2

Sağlıcakla kalın Emre

Gonderdıgın lınkde urun cıkmıyor ama 100 tl cıvarı ıcın bora guzel bır tercıh, Celıgı de oldukca basarılı paslanmaz olay kolay, keskınlık bellı bır noktaya kadar alır kısacası pıyasadakı en ıyı yerlı bıcaklardan. Icıne sınen modelını almanı onerırım fıyat performans orantısı olarak oldukca yuksek. Dıger konuda sızınmıs onuda yenı farkettım:smiley:

Bıraz gorsel bırazda fantezı sankı testere, bır ıse yarıycagını sanmam, kısısel tercıh.

selamlar özel olmazsa tam olarak ne kadara mal oldu bende bugün yarın sipariş vermeyi planlıyorum....dediğiniz gibi konuyu galiba ballandırdık biraz benimde tüm serilerinden dizesim geliyor :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler