Arama sonuçlarınız

1. G

rolanti seviyesi neden degişir salınım yapar fikri olan varmı arkadaşlar

Ynt: rolanti seviyesi neden degişir salınım yapar fikri olan varmı arkadaşlar benimde görüşüm rolenti motorunu söktürün bir güzel tinerle yıkatın baglı oldugu kafayıda aynı sekilde bogaz kurum yaptıysa yapar araç tüpte çook hasas olur

2. G

Restorasyon bitti :)

Ynt: Restorasyon bitti :) aracınız güzelde başta diraksiyon amasörü yan sani bilginiz varmı bir kaç ay sonra setlerden atladınızda arac kafa salıcak :))))))))))))))
  3. G

İZMİRDE jeep yetkili servisten ayrılma bir arkadaş buldum

Merhaba arkadaşlar izmirde aydın otodan ayrılma bir arkadas özel servis açmış aydın otodaki ali ustanın ogluymuş konuştum 12 yıldır amerikan arabası tamircisi ne kadar gençte olsa çok temiz saglam biri eger sanayi onuda bozmazsa tabikii çok titiz muhteşem çalışan biri benim hoşuma gitti...

4. G

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? jeep sahipleri izmirde en ucuz bakım fiyatları jeeplerin burda yetkili servisten ayrılma bir arkadas 5.9 grand cherokee sahibi olarak sizlere duyuruyorum orjinal parca basında görüyorsun ne kulandınıda 3 sanayi sitesinde oto ayhan...
  5. G

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? jeep sahipleri izmirde en ucuz bakım fiyatları jeeplerin burda yetkili servisten ayrılma bir arkadas 5.9 grand cherokee sahibi olarak sizlere duyuruyorum orjinal parca basında görüyorsun ne kulandınıda 3 sanayi sitesinde oto ayhan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri