Arama sonuçlarınız

1. S.DEVECİ

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (29-30 Haziran 2013) Biz birazdaha erken çıkmayı düşünüyoruz malum yol 3 ,4 saat suruyormuş

2. S.DEVECİ

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013) Arman boyacı buluşup beraber gidebiliriz tabi ki sevinirim bana 0554 542 47 84 numaradan ulaşabilirsiniz. Bizde yolu bilmiyoruz o yüzden burada yazdım varsa konvoy katılalım veya İstanbul dan giden yolu bilen...
  3. S.DEVECİ

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

Hayırlısıyla 2 adet 4x4 Duster ile katılacağız İstanbul dan. Nasıl gidilecek İstanbul dan gelenlerin konvoy olarak gideceği bir buluşma noktası veya irtibat telefonu varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim.

4. S.DEVECİ

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Artık muart beyi mor gomlek tişörtte kurtarmaz kendisine ben mor tulum bulup alacağım komple :) Birkaç gündür yoğunluğum nedeniyle giremiyordum foruma yine epey hareketlenmiş idaalar havada uçuşuyor. :o Bizim duster la bu idaalaa cevap vermek lazım ilker bey ;D
  5. S.DEVECİ

Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1

Ynt: Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1 Dustercan fena isim olmadı valla ;D bizim test aracının lakabı olarak kullanabiliriz ne olsa bizi hiç bir zaman yüzümüzü kara çıkarmadı :)

6. S.DEVECİ

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster hehehe ;D kesinlikle kayışdağı videolarını çektiğim gün çok sıcdaktı dönüş yolunda klima açtım çarpıldım.4 nezle geziyorum :)

7. S.DEVECİ

Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1

Ynt: Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1 Sayın müdürüm nöbet durumumu ona göre ayarlarsanız katılabilirim.Yoksa kayışdağı etkinliğinde olduğu gibi bayiden çıkarken yine arkanızda el sallarım :)
  8. S.DEVECİ

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster test pilotu sanmıştır belki :)
  9. S.DEVECİ

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Bence bizim insanımızda bi gösteriş merakı var FULL olsunda çamurdan olsun :) Herkesin full kavramı farklı. Hegün köprü yolunda 5 ,6 adet mercedes c180 amg görüyorum hepside beyaz kızılay dağıtmış gibi arkadaş :)

10. S.DEVECİ

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye Herkeze merhaba fiyat ve araç ile diğer bilgilerle ilgili olarak 0554 542 47 84 numaralı telefondan bana ulaşabilirisiniz İlker beyle görüştük ben yardımıcı olacağım tüm forumdaki arakadaşlara.

11. S.DEVECİ

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ben en çok Murat beyin mor tişortlu fotoğrafını merak ediyorum:) Bu gün şirketteki işlerim nedeniyle katılamadım pazartesi anlatır artık arkadaşlar şirkkete bana.
  12. S.DEVECİ

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ben en çok Murat beyin mor tişortlu fotoğrafını merak ediyorum:) Bu gün şirketteki işlerim nedeniyle katılamadım pazartesi anlatır artık arkadaşlar şirkkete bana.

13. S.DEVECİ

Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar)

Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar) İlker bey şuan meşhur kayışdağ tırmanışında :) Serkan ben, ilker bey müdürüm olur ben yardımıcı olayım 0554 542 47 84 Serkan Deveci arayın görüşelim. Saygılar.
  14. S.DEVECİ

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Murat bey dün akşam bana kızdı biraz fakat bakıyorumki videoları görünce duster konusundaki fikirleri biraz değişti sanırım.
  15. S.DEVECİ

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ben tarafsızlıktan yanayım suzuki ustası tabi suzki yi övecek yapmayın lütfen :)

16. S.DEVECİ

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Açıkça söyliyeyim Duster ile kısayasladığınız bir suzuki yi atölye ortamında beraberce bilir kişiler ile inceleyip araç üzerinde enine boyuna masaya yatırarak konuşmak isterim tabiki.
  17. S.DEVECİ

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Duster ın şasisinde ne gibi bir eksiklik var acaba bizim bilmediğimiz? suzukiye göre Burda benim suzukim senin dusternı döver gibi bir muhabbet oluyor yanlız.
  18. S.DEVECİ

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster offroad zevk işi nekadar bütce ayıracığnızla ilgili birazda keza rally dede aynı şekilde gurup N den başlar.Bende Duster büyük guruptakilere kafa tutar demedimki kendi sınıfındakilere kafa tutar dedim abartmadım.Bütçe konusuna gelince biri kalkar range rover a 250.000euro...

19. S.DEVECİ

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster İlker beyinde dediği gibi araç test sürüş aracımız olduğundan.Ve normalde sirkette musterilere test ettirdigimiz araç olduğundan çok fazla zorlayıpta hasar aldırmak istemiyoruz.Ama tarafımıza bu iş için bir araç tahsis edildiğinde limitleri zorlayıp,emin olun Duster'da...
  20. S.DEVECİ

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ayrıca bugun çıktığımız yerde Duster yerine başka bir standart 4X4 araç olsaydı daha yolun yarısında birçok arıza lambası yakardı :) Gözümüzle gördük isoff da.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri