Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
vedat bey hoş geldin bende pazar günü reyhanlıdaydım çok güzel bir etkinlik olmuştu emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.reyhanlıdan bir fotom
Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9
şimdi servisden geldim araç ın jantı değişti bide kafaları tutan forye düzültildi başka hiçbir sorunu yok allaha şükür araç hazır
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)
son yorumum tekrardan yorum yazmıyacağım seviyeli ve şahsi hakeret içirmeyen özeleştirilere her zaman açığız.ben gazoff ekibindeydim sipiker maroff un ekibiyle beraber gelen aksu tv spikeriydi...
10.04.2011 tarihinde HAMOK' un davetiyle hatay reyhanlı'da polis teşkilatını 166. kuruluş yıl dönümü itkinliklerine GOSK VE GAZOFF olarak katıdık. aracımla ilk kez bir offroad yarışlarını katıldım ve birinci oldum işte o yarıştan bir foto
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)
Bazı arkadaşlarımızın lanse ettiği gibi Bizim oraya geliş amacımız ne pahasına olursa olsun kupa alalım ,limitleri zorlayalım,araç parçalayalım ,parası olan yapsın, insanların kalpleri kırılsın...
organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara canı yürekten teşekkür ediyorum.çevre illerden gelen tüm katılımcıların emeğine ve bileğine sağlık ancak alt yorumlardan anladığım kadarıyla offroad nedir...
evet satıyorum satma sebebim bir sıkıntı olduğundan değil offroad yapmya yeni başladım ilk araç olarakta bu aracı yaptım niyetim satıp hummer almak nasipse
benim araç üzerindeki lastikler asfalt keyfini kısıtlamıyor dafransiyeli geriye alırken ve yükseltme yaparken milimetrik olmasına çok dikkat ettik düz çizgi değilde ipin üstünde gider maşallah
arka dafransiyel dün 3 cm geri alındı,5 cm lik flanş lar dün takıldı foto daha önce çekildiği için görünmüyor.ortalama maliyet 35-40 arası tam hesaplamadım
3 inç yükseltik,5mm sac dan tampon yapıldı,defransiyel 3 cm geriye alındı kollar ve şaft da uzadı dolayısıyla,flanş yapıldı 5 cm vs....