Arama sonuçlarınız

1. ervam

Gc Akü Değişimi Sonrası İmmobillizer Devreye Girdi Araç Çalışmıyor.

Arkadaşlar 99 model 4,7 gc aküsünü değiştirdim ve sonrasında immobillizer devreye girdi marş alıyor ama yakıt gelmiyor tavsiyeniz nedir teşekkür ederim.

2. ervam

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak Arkadaşlar ancak siteye girdim sahibinden comda ilanı mevcut Kocaeli Gölcük te bulunuyorum.ilan nosu aklımda değil ama Gölcük diye ararsanız tek benim makina çıkar.BuArada 8.aracım yazıyor şimdi 9.araç oldu oldukça temiz ve fiyatı uygundur.
  3. ervam

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak Arkadaşlar isteyen olursa 99 model 117000 milde eldeğmemiş wj 4.7 v8 makinam mevcut evde 9.aracım fırsat kalmıyor binmeye üstünde 2"skayjecker ve mastercraft lastikler var bakımlı yedek anahtar kullanma kılavuzu klima klaperleri değişti sorunsuz

4. ervam

ACİLL izmitten acil olarak amerikancı engin ustayı tanıyan varmı çok önemli

Ynt: ACİLL izmitten acil olarak amerikancı engin ustayı tanıyan varmı çok önemli sanayinin içinde biri var geçen gün gördüm konuştum ama ismini almadım yeri otobüs karosercilerinin orada sorarsanız söylerler.
  5. ervam

WJ Yükseltme Kiti

Ynt: WJ Yükseltme Kiti 2" skayjeker kullanarak yükselttim oldukçada memnunum yol tutuşu,jeep duruşu çok değişti.ama şimdi araç fazlalığından satmaya karar verdim.

6. ervam

Range Rover

Ynt: Range Rover kullanınca güzelliğinin altındaki gücü anlıyorsunuz.

7. ervam

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu çok teşekkürederim hepimize kazasız günler inşallah.....
  8. ervam

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu öncelikle geçmiş olsun arkadaşım tanzer ustanın hakkında yazdıklarını hayretle okudum yapılacak hiç bir yorum yok sen sonuna kadar haklısın inan bana ben hiç sorun yaşamadım ve yapılan herşey sorunsuz çalıştı.uzun zamandır gitmedim yeni range rover sport aldım grand...
  9. ervam

Kim Demiş Range'ler Off Road Yapamaz diye

Ynt: Kim Demiş Range'ler Off Road Yapamaz diye c.tesi ve pazar günü kartepede rrs test yapma şansım oldu üzerinde yazlık lastikler olmasına rağmen yolda kalanların yanından kar moduna alıp devam ettim eğlendim dönerkende rampa iniş moduna aldım sadece direksiyonu tutmam yeterli oldu araç...

10. ervam

wj kasanın yanında range rover sport hse

Ynt: wj kasanın yanında range rover sport hse skayjeckar 2" yükseltme yaptım oldukça tatmin edici oldu ses sistemine gelince hiç oynamadım bence yeterli ama isterseniz alpine markası oldukça uymlu diye biliyorum.kendinden anfili infinty gold var haybiye para harçamaya değmez .......

11. ervam

Ynt: wj kasanın yanında range rover sport hse 2006 model rrs hse paket 4.4 v8 türkiyede sayılıdır piyasası 45000 eurodan başlıyor.körük sorunları bu kasada fazla yok ama olmaz diye birşeyde yok tabi.oldukça konforlu yolda giderken harman kardon locig 7 ses sistemiyle akustik konserde gibisiniz...
  12. ervam

WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim

Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim tereddütsüz 4.7 v8 bende var çok memnunum arazide wj yolda range rover sport kullanıyorum.

13. ervam

arkadaşlar uzun zamandır kullandığım 1999 wj 4.7 yanına birde range rover sport 4.4 v8 aldım gözlemlerimi sizinle paylaşmak istedim.öncelikle bir araba rahatlığı ve sallantı olmaması endikkat çekici yönüydü benim için.her türlü detay düşünülmüş 300bg güç üreten makina oldukça tatmin edici.vogue...
  14. ervam

Kim Demiş Range'ler Off Road Yapamaz diye

Ynt: Kim Demiş Range'ler Off Road Yapamaz diye kim demiş..............bende wj kasa grand cherokee limited 4.7 v8 var birde rrsport 4.4 v8 aldım banada çok hantal geliyordu ama 300bg güç muhteşem çok konforlu size sadece direksiyon başında oturmak kalıyor her şeyi ayarlıyor sadece servis biraz...
  15. ervam

Değirmendere

Ynt: Değirmendere biraz geç okudum ama tek kelimeyle MÜKEMMEL yaşadığım yerin bu kadar güzel olduğunu bir kere daha yaşattınız elinize sağlık........

16. ervam

2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı öncelikle hayırlı olsun ailemize hoş geldiniz aldığınız makina sahibinden.com da görmüştüm güzel makina bende 1999 v8 var benzinde kullanıyorum çokta memnunum hiç lpg takmayı düşünmedim bakımlarını aksatmadan yapınca çokta yakmıyor...
  17. ervam

WJ Yükseltme

Ynt: WJ Yükseltme arkadaşlar şimdi eve geldim 950 mil yol yaptım mükemmel olmuş yükseltme marmaris virajlarında çok diri yoltutuşu ve sallantı kalmadı sadece yüksek hızda fren yapınca hakimiyet biraz zayıflamış ama önceden en ufak bozuk yolda beşik gibiydi ama şimdi çok diri ve hiç yormuyor...
  18. ervam

WJ Yükseltme

Ynt: WJ Yükseltme cuma gecesi kocaelinden marmarise yükselmiş haliyle ilk defa uzun yola çıkıcam sadece hafta sonu kullanıyorum 4 aracımdan biri olduğu için ne yalan söyliyim göz bebeğim benim ilk dikkatimi çeken daha diri duruyor yol tutuşu arttı bozuk yollarda daha sessiz ve sallantı azaldı...

19. ervam

WJ Yükseltme

arkadaşlar bu gün 1999 4.7 v8 makinama arslan arkadaşımdan aldığım 2" yükseltmeyi yaptım harika oldu yolda duruşu değişti her keze tavsiye ederim saygılarımla.
  20. ervam

Acemi WJ Adayı Yardım Bekler...

Ynt: Acemi WJ Adayı Yardım Bekler... bende 99 wj var ve çok memnunum ustalar 10 üstünden 9 diyorlar oda yaşından kırılan puan artık normal gerçekten temizini bulursan senelerce sorunsuz binersin emin ol.ışıtma sorunu denmiş doğru ama sadece 99 modelle alakası yok wj kasa sorunu denebilir ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri