WJ Yükseltme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ervam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,407

ervam

Kamp I
arkadaşlar bu gün 1999 4.7 v8 makinama arslan arkadaşımdan aldığım 2" yükseltmeyi yaptım harika oldu yolda duruşu değişti her keze tavsiye ederim saygılarımla.

Etiketler
Ynt: WJ Yükseltme

bi asfaltta uzun yolda deneyince bilgi verseniz:smiley: birde yükselmiş halinin fotosunu?

Hocam,
2" yukseltmeyi ne şekilde yaptınız. Getle mi? Kit le mi?
Yükseltme aşamasında çekilmiş forograflar varsa paylaşır mısınız lütfen.
Saygılarımla,
Burak Dirican

cuma gecesi kocaelinden marmarise yükselmiş haliyle ilk defa uzun yola çıkıcam sadece hafta sonu kullanıyorum 4 aracımdan biri olduğu için ne yalan söyliyim göz bebeğim benim ilk dikkatimi çeken daha diri duruyor yol tutuşu arttı bozuk yollarda daha sessiz ve sallantı azaldı sadece getler yer yapana kadar bazen yayda tıkırtı yapıyor 2" get ve hidro 7000 skyjacker ile yükselttim.yapım aşamasında foto çekmedim ama tarif edebilirim en kısa sürede makinanın fotosunu koyarım.son halinde 6 cm yükselme oldu görüşmek üzere tatil dönüşü nasip olursa + ve - leri yazarım

arkadaşlar şimdi eve geldim 950 mil yol yaptım mükemmel olmuş yükseltme marmaris virajlarında çok diri yoltutuşu ve sallantı kalmadı sadece yüksek hızda fren yapınca hakimiyet biraz zayıflamış ama önceden en ufak bozuk yolda beşik gibiydi ama şimdi çok diri ve hiç yormuyor jeep gibi gözüküyor tavsiye ederim birde daha sessiz oldu otobanda yüksek hızda rüzgar biraz daha etkiliyor sonuç olarak bence mükemmel bu kadar iyi olucağını ummuyordum teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.