Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bu gün 1999 4.7 v8 makinama arslan arkadaşımdan aldığım 2" yükseltmeyi yaptım harika oldu yolda duruşu değişti her keze tavsiye ederim saygılarımla.
cuma gecesi kocaelinden marmarise yükselmiş haliyle ilk defa uzun yola çıkıcam sadece hafta sonu kullanıyorum 4 aracımdan biri olduğu için ne yalan söyliyim göz bebeğim benim ilk dikkatimi çeken daha diri duruyor yol tutuşu arttı bozuk yollarda daha sessiz ve sallantı azaldı sadece getler yer yapana kadar bazen yayda tıkırtı yapıyor 2" get ve hidro 7000 skyjacker ile yükselttim.yapım aşamasında foto çekmedim ama tarif edebilirim en kısa sürede makinanın fotosunu koyarım.son halinde 6 cm yükselme oldu görüşmek üzere tatil dönüşü nasip olursa + ve - leri yazarım
arkadaşlar şimdi eve geldim 950 mil yol yaptım mükemmel olmuş yükseltme marmaris virajlarında çok diri yoltutuşu ve sallantı kalmadı sadece yüksek hızda fren yapınca hakimiyet biraz zayıflamış ama önceden en ufak bozuk yolda beşik gibiydi ama şimdi çok diri ve hiç yormuyor jeep gibi gözüküyor tavsiye ederim birde daha sessiz oldu otobanda yüksek hızda rüzgar biraz daha etkiliyor sonuç olarak bence mükemmel bu kadar iyi olucağını ummuyordum teşekkürler.