Arama sonuçlarınız

1. tramp

İzmir Karaburun Yarımadası Kamplı Bisiklet Turu, Bol Fotoğraflı !!!

Herkese Merhaba, Bu yıl mart ayında gerçekleştirdiğimiz Karaburun Yarımadası 2 günlük bisiklet turunun gezi yazısını aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Bol fotoğrafla turu ayrıntılı bir şekilde anlatmaya çalıştım. Umarım bu turu gerçekleştirmek isteyip yol, kamp yerleri, yerleşim yerleri hakkında...

2. tramp

Solo Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Solo Likya Yolu Yürüyüşü Değerli paylaşımlarınız için teşekkürler...
  3. tramp

Fotoğraflarla 3 Günlük Likya Yürüyüşü Yazıları...

Ynt: Fotoğraflarla 3 Günlük Likya Yürüyüşü Yazıları... 3. Günden birkaç fotoğraf...

4. tramp

Ynt: Fotoğraflarla 3 Günlük Likya Yürüyüşü Yazıları... 2. Günden birkaç fotoğraf...
  5. tramp

Ynt: Fotoğraflarla 3 Günlük Likya Yürüyüşü Yazıları... 1. Günden bir kaç fotoğraf...

6. tramp

Merhabalar, 2011 yılında ilk defa Likya Yolu ile tanıştığımız, Fethiye Ovacık’tan başlayıp Bel Köyü’ne kadar yürüdüğümüz 3 günlük trekking faaliyetimizin, her gün için ayrı ayrı yazılmış fotoğraflı anlatımlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Daha sonrasında 2 farklı seferde toplamda 8...

7. tramp

16-17 Şubat Hasan Dağı Kış Tırmanışı

Ynt: 16-17 Şubat Hasan Dağı Kış Tırmanışı Fotoğrafları beğenmenzie sevindim...
  8. tramp

Ynt: 16-17 Şubat Hasan Dağı Kış Tırmanışı Fotoğraflara devam 5
  9. tramp

Ynt: 16-17 Şubat Hasan Dağı Kış Tırmanışı Fotoğraflara devam 4

10. tramp

Ynt: 16-17 Şubat Hasan Dağı Kış Tırmanışı Fotoğraflara devam 3

11. tramp

Ynt: 16-17 Şubat Hasan Dağı Kış Tırmanışı Fotoğraflara devam 2
  12. tramp

Tarih: 16 - 17.02.2013 Yer: Hasan Dağı / Aksaray Rota: Kuzey yüzünde, yılankar rotasının solundaki kulvar Tırmanış Süresi: Kamptan itibaren 5,5 saat çıkış, 2,5 saat iniş (molalar dahil) Ekip Lideri: Ümit YILMAZ Katılanlar: İDADİK üyesi 24 sporcu ve Zirve dağcılık üyesi 1 sporcu...

13. tramp

1996 - İstanbul-Bodrum Turu (1287 km.)

Ynt: 1996 - İstanbul-Bodrum Turu (1287 km.) Merhaba, Tebrik ederim bu harika tur için sizi....ben ozamanlarda 12 yaşındaymışım ve benim sadece yollarında, dağlarında pedal çevirdiğim köyümün önünden geçmişsiniz turunuzun son günü Bodrum'a 30 km kala...Keşke o gün Sizi o yolda görseydim, o...
  14. tramp

Erciyes Dağı (Şeytan Rotası) Faaliyet Raporu (21-22 Nisan 2012)

Ynt: Erciyes Dağı (Şeytan Rotası) Faaliyet Raporu (21-22 Nisan 2012) Tabiki, iletişim kuralım. Uygun zaman bulduktan sonra mutlaka katılmak isteriz...Selamlar.
  15. tramp

Ynt: Erciyes Dağı (Şeytan Rotası) Faaliyet Raporu (21-22 Nisan 2012) Fotoğraflara devam...

16. tramp

Ynt: Erciyes Dağı (Şeytan Rotası) Faaliyet Raporu (21-22 Nisan 2012) Tabiki eklerim, bolca fotoğraf mevcut elimde bu faaliyetten. Selamlar...
  17. tramp

Tarih : 21 - 22.04.2012 Yer : Erciyes / Kayseri Rota : Şeytan Tırmanış Süresi : Kamptan itibaren 4 saat çıkış, 2 saat iniş (molalar dahil) Ekip Lideri : Murat Genç Katılanlar : Mehmet Sarı, Hasan Nadir Orhan, Murat Genç, Haydar Bozada, Zirve Dağcılık Bursa, Gemlik ve İstanbul'dan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri