Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Acil Satılık - 1984 Model CJ 8 - Son Fiyat : 10.500.-TL
abi valla bak saat kaç olmuş hala çalışıyorum :D
ben fırsat bulamadım diye muayene yaptırmamıştım.dün arkadaşlarla konuştum cumartesi muayenesini yaptırıyorum zaten.
bir aksilik olmazsa haftaya taksiyi muayeneye götüreceğiz o arada bunun da muayenesini yaptırmayı düşünüyorum
ben aracın muayenesi yok diye bu fiyatı yazmıştım muayeneli fiyatım biraz daha farklı olur
valla göktuğ abi dosta gidecek araç,
aracın komple motor, yürüyen vs herşeyi sıfır yapıldı. direksiyondaki boşluk neredeyse yok denecek kadar azaldı. düşün ben bile 90 falan yapıyorum :D
araçla ilgili detaylı bilgi gerekirse, forumda...
Ynt: Cj Folyo kaplama
Ünal Bey,
yanlış bilgi falan demişsiniz galiba siz iyi okuyamamışsınız
benim dediğim boyama işlemi şu şekilde işliyor
[list type=decimal]
arkadaş aracımı macun - zımpra yapıp boyaya hazır hale getirdikten sonra diyor. (bende öyle diyorum)
boya kaç tl boya almak...
biz bahçelievlerde yaptırıyoruz en son 2012 başında bu fiyattan boyattım (fiat albea) zam gelmiş olsa da en fazla 20-30 tl gelmiştir. fakat arabayı boyaya kendimiz hazırlıyoruz. onlar sadece kağıtla kapatacakları yerleri kapatıp boyuyorlar. firma adı şu an aklıma gelmiyor...
aklınızda olsun genelde boya fırınları var. boyasını siz aldıktan sonra hazırlanmış aracı 100 TL'ye dıştan boyuyorlar. biz taksilere genelde böyle yapıyoruz. 50-100 daha verirsen daha kaliteli bir iş çıkartabilirler.
bilginize
iyi günler
bence zaten aracı komple zımparalatıp macun çektikten sonra geriye bir şey kalmıyor. folya fiyatına aracı boyatırsın. daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
iyi günler
araçta 4200 cc motor bulunmaktadır. Ruhsatta 2000 cc olarak gözükmektedir. ağır bakım gerektirecek hiçbir masrafı bulunmamaktadır. kaportada bir tek çürük yoktur. motor resimlerini hafta sonu yüklemeye çalışacağım.
Ynt: Fikirleriniz benim için önemli...
abi bence toros ucuz ve sağlam arabadır ama adamı çok yorar.
dizel dacia logan
yada daihatsu / terios jeep bakabilirsiniz
bildiğim kadarı ile sağlam ve ekonomik araçlar diye biliyorum
motorun 4200 olmadığını söylediler. 2500 falan olabilir. açıkçası bu araçlardan pek anlamıyorum. sadece biner giderim yolda bıraktırmam o kadar. motoru neymiş, kaç motor varmış pek anlamıyorum :D ama lpg'de uzun yolda 45-50 kr, şehir içinde de 50-60 kr civarında yakıyor. 4200 olsa daha fazla...