Acil Satılık - 1984 Model CJ 8 - Son Fiyat : 10.500.-TL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan WooDoo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,652
Ynt: Acil Satılık - 1984 Model CJ 8 - Son Fiyat : 10.500.-TL

teşekkürler abi hayırlısı olsun iyi günlerde kullanır inşallah

Etiketler

zeynel bey bana otomatik lazım öyle bir şey düşerse görüşürüz
teşekkürler

jeep' Alıntı:
arkadaşa tavsiye ettim.. bugün maraştan aldı bir cj-5..

maraştan hangisini aldı sizin arakadaşınız. göktuğ bey sakıncası yoksa sormamın.saygılar

motorun resmini yükleme şnsınız varmı

araçta 4200 cc motor bulunmaktadır. Ruhsatta 2000 cc olarak gözükmektedir. ağır bakım gerektirecek hiçbir masrafı bulunmamaktadır. kaportada bir tek çürük yoktur. motor resimlerini hafta sonu yüklemeye çalışacağım.

WooDoo' Alıntı:
araçta 4200 cc motor bulunmaktadır. Ruhsatta 2000 cc olarak gözükmektedir. ağır bakım gerektirecek hiçbir masrafı bulunmamaktadır. kaportada bir tek çürük yoktur. motor resimlerini hafta sonu yüklemeye çalışacağım.

Bizim arkadaş K.Maraş tan aldığı cj yi muayene yaptıramadığı için, klasik şasi numarası eksikliği maraş a geri verdi. Dur bir kanına gireyim..

valla göktuğ abi dosta gidecek araç,
aracın komple motor, yürüyen vs herşeyi sıfır yapıldı. direksiyondaki boşluk neredeyse yok denecek kadar azaldı. düşün ben bile 90 falan yapıyorum :D
araçla ilgili detaylı bilgi gerekirse, forumda yazan apo dayının dükkanda toplandı. ondan da daha detaylı bilgi alabilirsiniz. eğer istersen irtibat telefonlarını falan verebilirim.
muayeneyi sadece iş yoğunluğundan yaptıramadım yoksa araç ile ilgili hiçbir sıkıntı yok.
bilginize
saygılarımla

bir aksilik olmazsa haftaya taksiyi muayeneye götüreceğiz o arada bunun da muayenesini yaptırmayı düşünüyorum
ben aracın muayenesi yok diye bu fiyatı yazmıştım muayeneli fiyatım biraz daha farklı olur

WooDoo' Alıntı:
bir aksilik olmazsa haftaya taksiyi muayeneye götüreceğiz o arada bunun da muayenesini yaptırmayı düşünüyorum
ben aracın muayenesi yok diye bu fiyatı yazmıştım muayeneli fiyatım biraz daha farklı olur

muayene yaptır 12 yaz.. buradan haberi yok.. ;D her zaman muayene işi satışı hızlandırır. Soru işaretlerini yok eder. Hele de bu tip eski araçlarda ;D

abi valla bak saat kaç olmuş hala çalışıyorum :D
ben fırsat bulamadım diye muayene yaptırmamıştım.dün arkadaşlarla konuştum cumartesi muayenesini yaptırıyorum zaten.

WooDoo' Alıntı:
zeynel bey bana otomatik lazım öyle bir şey düşerse görüşürüz
teşekkürler

otomatik vites wolavogen golf var 2006 model ilginirsen takas yapabilirim cj ile saygılarla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR