Arama sonuçlarınız

1. O

Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011)

Ynt: Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011) Benim amacım kimseyi suçlama değildir,sadece resimlerde gördüklerim üzerine birşeyler yazma ihtiyacı hissettim.Tabii vicdanınız rahatsa, ki öyle olduğunu söylüyorsunuz,ben size sonuna kadar inanıyorum.Hafta sonları da çalıştığım...

2. O

Ynt: Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011) Vallahi 2. Sayfadaki resimler gayetde filizlenmiş buğdaylar,hayır daha sonra aynı yoldan yada köylerden geçerken köylüler tepki veriyor ekili alanlarımız eziyorsunuz diye.Bakın bazı ormanlar arazi araçlarının girişine,hatta...
  3. O

Ynt: Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011) Çok güzel bir etkinlik olmuş,ancak KEŞKE EKİLİ ALANLARI EZMESEYDİNİZ :o :o :o

4. O

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Siparişi hangi maile atacaktık? Bu arada Çok TEŞEKKÜR ederim,zahmetiniz için.
  5. O

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Akgün Aydın'a çok giderim belki orada tanışmışızdır.Yaşım 42,bekarım,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :D

6. O

89 lada aldım

Ynt: 89 lada aldım Hayırlı olsun

7. O

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Gezilerde herkesin gittiği yoldan gitmeyip de batan ve insanları saatlerce bekletenler olmayınca daha birkeyifli ve zevkli geçiyor. ;)
  8. O

97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu

Ynt: 97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu takip...
  9. O

satılık 225/75/15 mastercraft awt 5 adet lastık

Ynt: satılık 225/75/15 mastercraft awt 5 adet lastık takip

10. O

Satılık - 1994 Model Suzuki Vitara1.6 Jlx (Off Road Hazırlıklı)

Ynt: Satılık - 1994 Model Suzuki Vitara1.6 Jlx (Off Road Hazırlıklı) takip..

11. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Ankara da yaşıyorum. İnşaat işleri ile uğraşıyorum,mümkün olduğu kadar gezilere katılmak isterim. G.Cheeroke aracım var yavaş yavaş modifiye işlerine de girmek istiyorum,görüşmek üzere ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri