Arama sonuçlarınız

1. A

GPS Programları

Ynt: Gps Programları Antalya Serik orman işletme müdürlüğü pınarbaşı-gebiz şefliklerinde open street map da bulunmayan ve navigasyonlarda hiç olmayan orman ve köy yollarıyla Orman işletme şefliği içerisindeki bölme,bölmecik. dag .tepe .küçük yerleşimler sizi götüren Navigasyon...

2. A

Magellan Gps'ye Google Earth Haritası Yükleme

Ynt: Magellan Gps'ye Google Earth Haritası Yükleme yada gps trakmaker 4.0 pro al buda google görüntülerini direkt olarak program daki shp dosyanın üzerine indiriyor
  3. A

Magellan Gps'ye Google Earth Haritası Yükleme

Ynt: Magellan Gps'ye Google Earth Haritası Yükleme önce google görüntüsü üzerine klm dosyası aktar sonra ugörüntüleri parca parca jpeg olarak indir sonra bunları rektifiye et dahasonra kes birleştir bunları yaparken projeksiyonun tanımlı olsun sora bunları magellanın t4000 üstü gpsine aktar...

4. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu amenajman başmühendisiyim gps,harita ve gis tabanlı programlar ile arazide gercek zamanlı baglntı kurarak arazi verilerini güncelliyorum. gezme konusuna gelince bu meslek gurubunun(Amenajmancı) konusu gercekten gezmek bilen blir.
  5. A

Garmin'e Harita Yüklemede Sorun?

sayın site sakinleri benim sıkıntım garmin e trex vista HCx modeline mapsend vasıtasıyla 20 img dosyalarını atmakta oldu hazır gelen haritaları buraya rahatlıkla atarken kendi hazırladıgım haritayı atamamdım bana bu img dosyalarını nasıl oluşturabilecegim konusunda bilgi verecek birilerini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri