Arama sonuçlarınız

1. alibahar

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi 01. ekiNoks 02. cenkcc 03. seyyah-34 04. feroza34 05. byseyyah 06. oğlak 07. zigana78 08. Felice 09. Kasif 10. melinda 11. reis28 12. 2fast4u 13. züğürt gezençi 14. lokosit 15. ekinox 16. nitroces 17. Parodi (Fatih Aydoğdu) 18. gezent-i 19. Clk PART-Business...

2. alibahar

Pusuladan Saat Nasıl Ögrenilir?

Ynt: Pusuladan Saat Nasıl Ögrenilir? konuya denk gelmişken ben de Doğada Tek Başına programından edindiğim bir bilgiyi paylaşayım; kolumuzu dik bir şekilde tutup 4 parmağımızı içe doğru kıvırıyoruz. en üstteki parmak güneşin tam altına gelecek şekilde hizalıyoruz. bu şekilde güneş ile ufuk...
  3. alibahar

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi teşekkür ederim :) yine de geç kalmışım gibi geliyor :)

4. alibahar

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Ekşisu'yun güzelliğini koruyamadılar gibi. çocukken gözüme okadar güzel görünürdüki orası. şimdi biraz daha solmuş ve bakımsız bir görüntüsü var. Az emek verilse çevre düzenlemesi filan dikkate alınsa eski görüntüsüne kavuşması çok zor değil. Ayrıca çeşmelerinden içilen...
  5. alibahar

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi 23 yaşındayım, bugüne kadar bırakmak için çok bi çaba sarfetmedim. ama bu listeye girmek istiyorum artık :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri