Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: korando ıl 3200
Çok teşekkürler iyi dileklerin için.Anadolu yakasında ikamet etmekteyim bostancı taraflarında karsı taraf bana biraz uzak olabılır
peki araç için snorkel,lift kit yada bunun gıbı parcaları nereden temin etmeliyim
you tube a offroadla ilgili videolarını segrettım fakat...
Selamlar
Aranıza yeni katıldım.Offroad olayına uzak biriyim ama subaru impreza gc8 ım var kendimce arastırmamı yapıp aracımı geliştirmeye çalışıyorum.Sevgili dayım arkadasından aldıgı 38k da 3200 ln korando yu gecenlerdi geldi ve bana verdi
aha dedim sanırım bu bi firsat.Aracın eksiklerini...
Selamlar
Aranıza yeni katıldım.Offroad olayına uzak biriyim ama subaru impreza gc8 ım var kendimce arastırmamı yapıp aracımı geliştirmeye çalışıyorum.Sevgili dayım arkadasından aldıgı 38k da 3200 ln korando yu gecenlerdi geldi ve bana verdi
aha dedim sanırım bu bi firsat.Aracın eksiklerini...