Arama sonuçlarınız

1. B

tüm dustercıların dikkatine

Ynt: tüm dustercıların dikkatine Allah analı,babalı, sağlıklı, huzurlu, uzun bir yaşam nasip etsin inşallah :)

2. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Merhaba,haklısınız olgun bey konuşmaları farklı yönlere çekmek isteyenler olabilir belki... öncelikle şöyle birkaç açıklama yapayım :) İlker beyin satış/pazarlama işinden çok tecrübe ve tavsiyeleri beni ilgilendiriyor.Sonuçta araç almak isteyen biri olarak bu işi bilen...
  3. B

Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1

Ynt: Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1 İnşallah...Olmadı Uygun lastik takıp corsa ile takılırım peşinize :)

4. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Bu gün yetişemem size o zaman :( İnşallah yarın diyelim artık :)
  5. B

Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1

Ynt: Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1 İnşallah sağlıklı,sıhhatli olur ümit bey. 3,5 aylık oğlum var aynı İlker Beyin yazdığı gibi uykusuz geceler yaşıyorum :) Ayrıca benimde Duster'ım olsa bende gelirdim :)

6. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster İlker bey sanırım bu gidişle bende size geleceğim :) Mesela bu gün saat kaça kadar oradasınız ?

7. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Olurdu aslında ama takasta kullanacağım için riske sokmak istemiyorum olurda altı sürter falan :) değeri düşmesin aracımın :)
  8. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster teşekkür ederim şimdi anladım... Keşke sürekli okumak yerine bende yazsaymışım :)
  9. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster mesajınızı okudum ilker bey inşallah en kısa zamanda misafir olacağız. Yalnız ben neden mesaj atamıyorum çözemedim :)

10. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster 4x2 yazmayın lütfen ben alana kadar sonra takılıp kalıyorum :) Bu arada yeri burası değil ama özelden mesaj atamadım size... Bana otomatik vites 2.el temiz bir megane'da lazım babam için zira babamın araba olayını halletmeden benim duster işi beklemede kalıyor...Bende...

11. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Çok zevkli görünüyor :))
  12. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster İlker bey facebook teklifini kabul ettiğiniz için teşekkür ederim :)

13. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster ben reklam olmasın diye yazmamıştım ama krokisi bile gelmiş sayfaya :) Bayi'ye 10 dk. mesafedeyim her gün önünden geçiyorum ilker beyide tanıyoruz artık :) Bende duster istiyorum benim niye dusterım yoook :)
  14. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Fazla yazmasamda en sıkı takipçilerden biriyim...Cumartesi kayışdağına gelmeyi çok isterdim ama o güne verilmiş bir sözüm var gelemeyeceğim :( (duster çıkarmı çıkamazmı görmek için değil ama sizlerle tanışmak için) Bu arada İlker bey yakında misafiriniz olacağım 4x2...
  15. B

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Hazır laf açılmışken sorayım :) Bu ön ve arka Demir muhabbetine bir ara ceza kesiliyor deniliyordu...Bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar?

16. B

Dacia - Duster; Kalkıştan Sonra Şanzımandan Gelen Ses Hakkında

Ynt: Dacia - Duster; Kalkıştan Sonra Şanzımandan Gelen Ses Hakkında Buna benzer sıkıntısı olan bir arkadaş vardı.Serviste kendisine ABS devreye girerken bu sesi çıkartıyor denmişti sanırım.
  17. B

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri :) Yok yok yalnız değilsiniz bende bekliyorum hala :) Ümit bey çok güzel çalışmalar yapıyor ama hiç düşünmüyor olan var olmayan var :) İnsanın canı çekiyor yani... Allah hepimize kazasız belasız güzel günler nasip etsin inşallah...
  18. B

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Elinize sağlık ümit bey... Gerçekten emek isteyen bir çalışma,çok güzel olmuş...

19. B

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Alaşım jantlar hariç diğerleri benim corsa'da da yok 20000 liraya veriririm duster alacağım para lazım :))
  20. B

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Birde doblo tarzı araçlar bana itici geliyor ama duster öyle değil,hatta bence kıyaslanamaz bile :) Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri