Arama sonuçlarınız

1. bosphorus

87 Defender 110 2.5 İcin Trafik Sigortasi

87 Defender 110 DoubleCab 1.287 TL - Maphre Sigorta en uygun fiyatı verdi

2. bosphorus

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Geldiğinizde görüşelim, tel no'mu hotmail adresinize yolladım, slm
  3. bosphorus

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Estağfurullah, o açıdan söylemedim zaten. Altyapısı iyidir, üzerine görsel olarak da masraf yapmaya değer bir araçtır manasında. Zaten benden sonra da araç daha bir güzelleşmiş.

4. bosphorus

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Eski aracım, yürürünü iyi hale getirmek için çok uğraştım. Çok seridir, kazasız belasız güle güle kullanın. Selam Batur
  5. bosphorus

Defender 200 Tdi

Ynt: Defender 200 Tdi Sabır ne demek, keyif oldu. Hele 200tdi 2000 motor mu, bi de bunların 3000 motorlusu varmış diyenlerden sonra....Sizlerle tanıştık, Oğuzhan la tanıştık, inşallah Ersin keyifle kullanır, önümüzdeki ay Antalya da görüşmek üzere, slm

6. bosphorus

Defender 200 Tdi

Ynt: Defender 200 Tdi Satılmıştır, alan arkadaşa hayırlı olsun

7. bosphorus

Defender 200 Tdi

Merhaba Arkadaşlar, Yaklaşık 1 yıl önce aldığım, ciddi zaman ve para harcayarak altyapısını ve mekaniğini çok iyi duruma getirdiğim aracım satılıktır. Satma sebebim şu anda evde 2 adet Defender olmasıdır. Daha 1 ay önce ailece yaptığımız 3.500 km'lik Doğu Karadeniz seyahatini problemsiz...
  8. bosphorus

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri 30 luklar çıkmış yine meydane....
  9. bosphorus

Defender Debriyaj Problemi

Ynt: Defender Debriyaj Problemi Yanıtlar için teşekkürler. Debriyaj pedalım komple ve üst merkez de orjinal ile değişti, problem kalmadı. Debriyaj çok sertleşecek diye korkuyordum, bu da olmadı, pedal yumuşak. Yalnız komple debriyaj pedalı çok pahalı.

10. bosphorus

Defender Debriyaj Problemi

Merhaba Arkadaşlar, Yaklaşık 3 aydır 87 200TDI Lt77 Defender sahibiyim. Aracın alt merkezi orjinali ile yeni değişti, üst merkezi ben satın almadan hemen önce Japon'la değişmiş. Debriyaj çok yumuşak. Başka problemler nedeniyle baskı balatalarım da yeni değişti. Alt merkez değiştikten birkaç gün...

11. bosphorus

Ankara Defendercı Arkadaşlardan Sürüş Ve Araç Yardımı.

Ynt: Ankara Defendercı Arkadaşlardan Sürüş Ve Araç Yardımı. ozntan arkadaşım çok güzel yazmış. Ben de yaklaşık 2 aydır 87 model bir Defender 200 Tdi sahibiyim. Bu sürede aracı ne kadar kullanabildiğimi sorarsanız sadece 600-700 km kullanabildim. 2 ayın çoğunda aracım ya Sanayi'de ya da kapının...
  12. bosphorus

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Geçen hafta ihale edilen Telekom'daki 1998 110 TDI'lar 28.750 TL'ye satıldı. Bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum.

13. bosphorus

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri KDV nin %1 olması lazım, araç diri gözüküyordu.
  14. bosphorus

DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Araç sadece 5.000 km'de idi, fiyatın bu kadar yükselmesine sebep ancak bu olabilir. Genede uçuk bir rakam, bence.
  15. bosphorus

1999 Model - Hyundai Galloper 2,5 TDİ ( Dizel)

Ynt: 1999 Model - Hyundai Galloper 2,5 TDİ ( Dizel) Hem arazi yeteneği olan, hem de konforlu ve dizel bir araç. Hayırlısı olsun.

16. bosphorus

Turkiye yolundayiz.

Ynt: Turkiye yolundayiz. Ah bir de resim olsa!
  17. bosphorus

Boloff; Bolu Sarıalan yaylaları Saraycık kampı

Ynt: Boloff; Bolu Sarıalan yaylaları Saraycık kampı Resimlerdeki büyük beyaz bina nedir acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri