Arama sonuçlarınız

1. C

17 inç jant

arkadaşlar geçen gün yeni duster almış bir kullanıcının 17 inç jant takmış olduğunu gördüm sürtüyor mu diye sordum yanak kalınlığını 55 olarak değiştirdiğini ve boy olarak böylece 16 inç jant ile aynı noktaya geldiğini söyledi , bana da mantıklı geldi; 17 inç jant böyle uygulanabiliyor sanırım ...

2. C

Duster için Jant ve Lastik Seçimi

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi arkadaşlar geçen gün yeni duster almış bir kullanıcının 17 inç jant takmış olduğunu gördüm sürtüyor mu diye sordum yanak kalınlığını 55 olarak değiştirdiğini ve boy olarak böylece 16 inç jant ile aynı noktaya geldiğini söyledi , bana da mantıklı geldi; 17...
  3. C

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme sayın monti ankara şaşmazdaki kapı otomatiğini halleden servisin adresini yazabilirmisiniz acaba? teşekkürler

4. C

ankara'da hesaplı kış lastiği nereden alınmalı?

Ynt: ankara'da hesaplı kış lastiği nereden alınmalı? çok teşekkürler arkadaşlar...hoşçakalın.
  5. C

ankara'da hesaplı kış lastiği nereden alınmalı?

merhaba arkadaşlar ben Ankara'da oturuyorum ve duster'ıma kış lastiği almak istiyorum en ekonomik rakamları nerelerden alabilirim acaba? Bir de kış lastiğinde hangi markaları önerirsiniz? teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR