matchplus
Kamp III
5.28 ne olirr ? Bmw mi ?
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E39 kasa 2.8 litre long kasa BMW oluyo ayrıca ben Erzurum luyum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.28 ne olirr ? Bmw mi ?
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyuzum bende var bi gizem durumuBence bu avukat kamyon tamircisi ve sang yong özel servisi var
Ustanin Erzurumlu olmasi durumu istanbul gibi yerde 10 30 koymasindan - 20 derece + 30 derece yağ koymuş herhalde soğuk yerden yeni gelmiş istanbula,E39 kasa 2.8 litre long kasa BMW oluyo ayrıca ben Erzurum luyum
tezat gibi oldu haklısınHocam bu fotolar sizin düşünceniz deki fotolar mi yani yapmayı istediniz mi ,yoksa sakıncalı gördüğünüz mu
tezat gibi oldu haklısıngörsel olarak ne kadar güzel göründüğünü göstermeye çalıştım ama mantığım, kişisel kullanım amaçları ve işlevselliği yönünden daha faydalı olacak bir çalışma yapabilmek. Mesala : Şnorkel takılırken çamurlukta delik açılıp montaj yapılıyor ve belli bir masraf yapıyoruz.Şnorkeli taktıktan sonra gerçekten derin su geçişi yapacakmıyız yoksa sadece görsellik açısından havalı görünsün diye mi ? diyelim şnorkeli çıkarıcaz beğenmedik bi süre sonra , çamurluktaki deliği ne yapacağız ? örnekler çoğaltılabilir.
Benim eski karekasayı ön takım için tamirciye götürdüğümde tamirci hemen , abi biraz daha yükseltelim büyük lastik takalım balkonda otur çay içerken keyifle seyret demişti. Ben aracı yapıp balkonda oturup seyretmek istemiyorum , amacıma uygun olsun demek istiyorum yapılacak değişiklikler.Ben daha çok arazide tek araç olarak gezi yapmayı , bilhassa rotasız dolaşmayı seviyorum.Zaman zaman zorlayıcı parkurlarda önümüze çıkıyor.Buna göre sadece gerekli olan değişimleri yapma niyetindeyim.