Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 464,523
Kim gonderdi bunu ? Valf body btr 74 un , serviste 12500 tl fiyat cektikleri , Rusyada cikma temizlenmis halinin vakumlanmis hali, bu vites gecisleri saglayan yag kanallari ve bunlari acip kapatan selonoidler sanzimanin mekanik beyni cok onemli parca bozulunca viteslerin vuruntulu gecmesine, gecmemesine sebep olur

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ornek olarak gonderdim 2 ye 1 gecmiyor diyor arkadas ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Etiketler
Arkdasin vitesi ile benim ki aynı ilk aldığımda benimde 3 ten 2 ve B ye geçmiyordu hergün geçirdim araba ısındıran sonra alıştı yavaş yavaş şu an bir sorun yok. Avukat beye de teşekkürler bir kaç gündür giremiyordum kontak için verdiği semaya baktım pek bir şey anlamadığım için sanayide baktiricam.Ama o sorunu da bayadır yapmadı araç

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 



Yusuf u görmüş cengiz un hali o

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Kilitsiz dalmayın

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu snorkelden siparis verdik ruskiden yilbasindan sonra gelecek ins

27c47f62ae979630c514b8688bcedd9c


GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 






@hobilixx bizim FB sayfasında senin fotoları paylaştım Vietnamlı bir arkadaş senin şanzımanın Mercedes Benz W4A040 4 vites otomatik şanzıman olduğunu söylüyor.Çözüm önerisi olarakta aşağıdaki videoyu gönderdi. Şanzıman üzerindeki '' Bowden cable '' nun vites geçişlerini sağlayan vacuum u kontrol ettiğini ve bu ''bowden cable '' yi ayarlanarak çözüme kavuşacağına söylüyor.

 



Kötü haber dağıtıcı hortumda problem yok selonoidlerde sıkıntı yok aks kafalari kitlenmiyor hadi buyrun buradan yakalim

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,755
Kayıtlı Üye Sayımız
172,148
Kaydolan Son Üyemiz
perdeci71

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst