Parça Katalog

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORİ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,571

Etiketler
parça
İş için yurtdışında olduğumdan kapılara uygulamayı yapamamıştım.Bugün nihayet tüm kapılara uyguladım.Bakalım sonuçları bir süre sonra fotoğraflarla paylaşacağım.Bu arada alıntı yapmayı beceremediğimden bir türlü,biraz ortaya gibi oldu-))

Konu başlığıyla çok ilgili olmasa da bir tecrübe paylaşmak isterim.

Klima ünitesini kapattığımda (açma-kapama düğmesine bastığımda ),göğüsten veya torpido gözü tarafından "tırr" diye bir ses geldi.Birkaç kez denedim,bazen yaptı bazen ses gelmedi.Geç olduğundan bakamadım iyice.Belki tecrübe eden veya sebebini bilen olabilir diye paylaşmak istedim.

İyi akşamlar...

Süleyman Bey,benim ses bilya sesi gibi değil de daha çok röle bırakma sesi gibi,sabah erken biraz kurcaladım.Torpido gözünün sol arka tarafında beyaz soketin girdiği bir rezistör var,ondanmı yapıyor tam anlayamadım,veya soketmi tam çalışmıyor bilemedim.Bu ısıtma-soğutma sistemi özellikle kışın bir süre çalıştırılmayınca bazı problemler olabilir diye forumlarda görmüştüm.Gaz kaçağı, yoğuşması vs.tam dikkat etmedim veya anlamadım o zaman.Bir süre daha takip edeceğim,veya zaman ayarlarsam bi göstereceğim.Sonucu paylaşırım.

O normal olabilir , arabayı çalıştırma arefesinde stop edince göğüslüğün içinden birçok ses geliyor, motor gibi bişeyde çalışıyor göğüslüğün içinde , çalışmayan bişey yoksa takılmamak lazım

Tabi abi illaki ses olur yaş almış araçlar sonuçta bunlar.Ama daha önce olmamıştı bulacağım onu.Kapılarda sesler gitti baya,boğmuştum gergileri gresle dediğiniz gibi resimlerle paylaşacağım onlarıda bazı parçalar geldi onlarıda takayım hepsini paylaşacağım.

Hariçten sesler demek istemedim , bişeylerin motoru göğüslüğün içinde onların çalışma sesleri var demek istedim, yada dışarda çalışanlar göğüslüğün içindenmiş gibi geliyor oda olabilir
Bahsettiğin ses onlarla ilgili olabilir

Merhaba,

Discovrey 2 TD5 2001 Model, cam çıtalarına ihtiyacım var dış alt kısımdaki plastik aksağamdan bahsediyorum, parçayı temin edebileceğim bir yer biliyorsanız paylaşmanızı rica ederim..

Saygılar...

Merhaba,

Discovrey 2 TD5 2001 Model, cam çıtalarına ihtiyacım var dış alt kısımdaki plastik aksağamdan bahsediyorum, parçayı temin edebileceğim bir yer biliyorsanız paylaşmanızı rica ederim..

Saygılar...
Bu arka sol kapının parça nosu
CGE500270
Kayalarda stokta yok başka parçacışara bak yoksa yurtdışı
Ama yurtdışında bile 300 küsür lira , vergiydi oydu buydu tanesi 400 lirayı bulur​

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR