Manisa Nkş Karavan Kullanan Var Mı?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKMühendis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,012
Günaydın.
Yazdıklarınıza hiç itirazım olamaz.Ama neden korelinin sitesinde hiç kendi insanı yok garibime gitti.Koreli firma malını satmak için bir internet sayfası açıyor ama daha açılıştaki ilk resim Türk plakalı bir araç valla buda garibime gitti.
 

Etiketler
Günaydın.
Yazdıklarınıza hiç itirazım olamaz.Ama neden korelinin sitesinde hiç kendi insanı yok garibime gitti.Koreli firma malını satmak için bir internet sayfası açıyor ama daha açılıştaki ilk resim Türk plakalı bir araç valla buda garibime gitti.
--------------------------------------------------

Vallahi Nazmi usta bu....
Korkmakta haklısın, bu kadar atraksiyondan sonra... :(
Ben de sadece,
inşallah düzelmiştir diyorum...

Şimdi taşlamaya geçelim:

Sen beğenmiyorsun ama, bak adam " MUAZZAM BİR KARAVAN " , diyor ve
ardından uyduruk bir bahane ile satacağını belirtiyor.. :tearsofjoy:

" İKİ AY ÖNCE SATIN ALMIŞ OLDUĞUM KARAVANIMI NAKİT İHTİYACINDAN DOLAYI SATMAK DURUMUNDAYIM.KARAVANIM 4.40 METRE UZUNLUĞUNDADIR. ALMAN MALI TORSİYONLU DİNGİL VE ÇEKİ BAŞLIĞI MEVCUT OLUP SIFIR BEKO MARKA MOBİL KLİMA,SIFIR VESTEL MARKA BULAŞIK MAKİNESİ,SIFIR TÜPLÜ ŞOFBEN,SIFIR ELEKTRİKLİ ŞOFBEN,DİZEL YAKITLA ÇALIŞAN SIFIR WEBASTO,BUZDOLABI,HİDROFOR,BİSİKLETLİK,4 ADET 100 AMPER JEL AKÜ,2 ADET 165 WATT MONOKRİSTAL GÜNEŞ PANELİ,İLAVETEN 400 WATT ENERJİ ÜRETEN NEXON MARKA RÜZGAR GÜLÜ (GÜNEŞE BAĞIMLI KALMADAN ARAÇ HAREKET HALİDE İKEN VEYA RÜZGARLI HAVALARDA AKÜLERİ ŞARJ EDER),TAHARET MUSLUKLU SABİT TUVALET,200 LİTRE TEMİZ,100 LİTRE PİS SU DEPOSU,HENÜZ HİÇ KULLANAMADIĞIM 3.5 METRELİK TENTESİ,YAN BAGAJLAR,YATAĞA DÖNÜŞEBİLEN YEMEK MASASI VE ŞU AN AKLIMA GELMEYEN EKSTRALARIYLA MUAZZAM NİTELİKTE BİR KARAVAN OLUP YANINDA YİNE SIFIR ALDIĞIM MUHTELİF KAMP MALZEMELERİNİ DE HEDİYE EDECEĞİM.NAKİT İHTİYACINDAN DOLAYI SATILIK OLUP LÜTFEN TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ ANCAK PAZARLIK PAYI MEVCUTTUR SAYGILAR. "

İki ayda adam satışa çıkarıyor bu muazzam karavanı...:rolleyes:

Tut keli, perçeminden :yum:
 
Son düzenleme:

@ince999

Geçmiş konularda da yanlışlarınız olduğu gibi yine yanlışsınız.

Paylaştığım linkteki Carpento 310 karavanın linkine tıklarsanız, yabancı plakalı aracın yanında tırdan indiriliş, depoya alınma ve depoda ve Bora modeli ile ilgili sergi resimlerini görebilirsiniz. Hemen bir şeyi iddia etmeden önce detaylı bir bakmak gerekiyor. Yoksa yanlış ve yalnız kalırsınız...

카펜토 310 카라반, Carpento 310 caravan
 

Demir ak bey hepimiz yanlışlık yapabiliriz.Tıpkı sizin beni şimdi yanlışlık yaptığımı bildiriken yaptığınız gibi.
Şayet kendi verdiğiniz içinde alt sekmede olan linki tıklarda,açıldığında sitenin kendi açılış sayfasını tıklarsanız yani verdiğiniz link açılınca sağ üstteki şirket tıkına (COMPANY) dokununca ana sayfaya gelip en üstte kocaman bir resim oluşmaktadır.Resme bakınca 34 DE 0618 plakalı aracı görürsünüz.
Söylermisiniz Bir kore firmasının sitesinin açılış resminde neden böyle bir durum var acaba?
Yine sizin ilgi kurduğunuz resim serisinde biraz alttaki resimlerde taaaa koredeki teşhirde neden karavanda 34 GU 0541 nolu türk plakası var ? Bir allahın kulu Koreli nerede?
 

Tır a yüklü kutudaki karavanı indiren forkliftin telefon numarasından bu forklift firmasının Seulün biraz güneyinde bir yerlerde bürosu olduğunu buldum.İndirilen Karavanda plaka yok sergilenme resmi olanda var
 
Son düzenleme:



@ince999

Tekrar gözlerinizi ovuşturarak baktığınızda, tırda ve fotklifte Kore plakalarını görebilirsiniz hatta ilersin de park eden aracın plakasında da...

Sorunuza cevap: İlgili site/Şirket hem Türkiye'de mevcut karavan resimlerini kullandığı gibi kendi çektiği resimleri de kullanarak Web sitesine yüklemiş. Sadece Türk plakası değil, örneğin Carpento'da İstanbul Kamp Fuarı resimlerini de görebilirsiniz...

Dediğim gibi sizin sorununuz hemen atlayıp, yargılamakta... Yapmayın bence. Boşuna garip bir duruma düşüyorsunuz...
 

Şüpheci olmak hiç garip bir durum değil aksine insanı dogruya çıkaran bir olgudur.Acaba siz neden bir firmanın gizlide olsa avukatlığına soyundunuz ? Bu firmayı bu kadar koruyup arka çıkarak siz GARİP duruma düşmüyormusunuz?
İnternette aratınca bu kore firması neden gözükmüyor?
 

Resimlerle, yurtdışı satış reklamı vs gibi konulardaki tartışma yersiz.
Karavanı görüp veya kullananlar tespitlerini buradan paylaşıyorlar.
Adı geçen çekme karavanı bende gördüm, estetik ve teknik olarak bir fikrim oldu,soranlara söylüyorum.


İnce999 olarak forumlarda ki yazıları ile aydınlatıcı bilgiler verdiği gerçektir,

Demirak rumuzlu kullanıcı; yazı ile hitap şekli uygun olmamıştır kanımca..

Kaldı ki bu imalatçı hakkında, açılan konuda şikayetler olduğunu okuyoruz,neyi savundugunuzu anlamış değilim.
 

@bulenttg

Üslubum ve hitap şeklim koruduğunuz üye arkadaşın yaklaşımı ile aynı aslında... Burada savunulan bir şey yok. Sadece koreye bazı markalar ithalat yapmış ve acaba olumlu bir gelişme var mı diye, @AKMühendis 'in yazısı var. İsterseniz onun yazısına "Yersiz" diyin...



(Yönetim tarafından silindi)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:






Yönetici olarak elbette sizce gerekeni yapacaksınız ve yapıyorsunuz.Bir şey diyemem ama yinede gönlüm 41 nolu mesajın da kaldırılmasından yana çünkü belki gözünüzden kaçmıştır ama o mesajda bana doğrudan doğruya suçlama yapılmakta ve kendimi savunamamaktayım.
Takdir sizindir.
 

İnce999 olarak forumlarda ki yazıları ile aydınlatıcı bilgiler verdiği gerçektir,

Demirak rumuzlu kullanıcı; yazı ile hitap şekli uygun olmamıştır kanımca..
-----------------------------------------------------------

Yazılarımızda, hitaplarımızda saygı sınırları içerisinde kalmakta fayda var.
Konu hakkında doğru veya yanlış iddialarımız olabilir.
Ama Türk geleneğinde, sevsen de sevmesen de, büyüğe saygı önemlidir..
Ayrıca Sn. Akdeniz'den, kırıcı mesajları silmesini ben de rica ediyorum.

Ve Demirak kardeşimizden de daha sakin olmasını bekliyorum..

Konuyu mecraına /ana doğrultusuna döndürelim..

İhracaat doğru..

Ama O1 BELGESİ YOOOKKK.

Bana belge diye sunulanlar,
daha önce de belirttiğim gibi,
" Bas parayı,al belgeyi " tipindeki ISO gibi ve (Maalesef ) CE gibi belgeler.

Nazmi ustamız inşallah gerçek bir O1 belgesi alırsa, seviniriz.

Daha sağlam ve güvenli karavan almış oluruz.
 
Son düzenleme:

Yönetici olarak elbette sizce gerekeni yapacaksınız ve yapıyorsunuz.Bir şey diyemem ama yinede gönlüm 41 nolu mesajın da kaldırılmasından yana çünkü belki gözünüzden kaçmıştır ama o mesajda bana doğrudan doğruya suçlama yapılmakta ve kendimi savunamamaktayım.
Takdir sizindir.

41 nolu mesajın sizinle ilgili bölümünü sildim.

Forumda konuyla ilgili tartışmalara yönetim tarafından bir kısıtlama yapılmıyor. Tartışmalara müdahale etmek yönetim içinde arzu edilen hoş bir durum değil.
 



@Akdeniz45

Benim şahsına hiçbirşey söylemeden sadece bilgi aktararak kendisini uyardığım kişinin bana karşı yazdığı ve cevap hakkı veren bilgi ile ilgisi olmayan yazısına neden müdahale etmediniz?

Acaba siz neden bir firmanın gizlide olsa avukatlığına soyundunuz ?

Kaldı ki aynı kişi benim aşağıda açtığım başlıkta yine enterasan bir şekilde başlıkla ilgili olmayan sadece bana saldırma ve dalga geçmeye yönelik yazılar yazmış ve yine siz birşey yapmamıştınız...

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Kişiler arasında Ayrımcılık yapacaksanız başka bir yönetici ile mi görüşmeliyim?

Sizden ricam benim paylaşımımda silinecek bir nokta bulduysanız bana saldırı içeren ve konu ile ilgisi olmayan ilgili kişinin 2 başlıktaki tüm yazılarını siliniz. Aksi düşünceniz varsa dediğim gibi, belirtin ve ben başka bir yetkili ile görüşeyim.

Burada konumuz nedir? Madem konu ile ilgili değil @AKMühendis 'in ilgili firmanın ihracatı ile ilgili konuyu açan yazısını neden silmediniz? Madem konu ile ilgili tartışmalara girmiyorsanız bana "Avukatlığa soyundu" dendiğinde neden müdahale etmiyorsunuz?

Sizi kınıyorum...

@AKMühendis

Türk geleneğinde önce "Küçükleri korumak" vardır. Özellikle büyükler geleneklere göre saygı bekliyorlarsa önce bunu göstermeli ve küçüklerini ezmeden dalga geçmeden, küçük düşürmeden sahip çıkmalıdır. Ama yok ben istediğimi yaparım ve büyük olduğum için sen bana Geleneklere göre saygı göstereceksin derseniz, üzgünüm...

Ben küçük/büyük, genç/yaşlı ayrımcılık ypamadan bana kim ne kadar saygı gösteriyorsa o kadar gösteririm. Burada ne bir hakaret ve ne bir kırıcı mesaj var iftiralardan başka...

Umarım bu ayrımcılık düzelir...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,471
Mesajlar
1,518,397
Kayıtlı Üye Sayımız
172,123
Kaydolan Son Üyemiz
hitough

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst