Karavan Tavsiyesi Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan auron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,986
Hiçbir şey yapılmıyor malesef.. Nazmi ustamız milleti tokatladıktan sonra, çektiği youtube videolarında çayını, kahvesini içerek, düdüklediği insanlarla dalga geçti..

Er karavan sahipleri de çok farklı değil, ailece şirket kurup düdüklemişler insanları..

Malesef bu olanlardan sonra hiç biri de içeri girmedi.. Alacaklılar icra açsalar da alabilecekleri hiç bir şey yok maalesef.. Fabrika alanları akrabalarına ait kiralık görünüyor içinde de hiç bir şey bırakmamışlar..

Nazmi ustamızdan bugün yarın yeni bir atraksiyon beklemekteyim... Bakalım nasıl bir olayla karşımıza tekrar çıkacak..

Yürüyenini sağlam yapsalar yine bişey demiicem.. O da alanın elinde patlıyor, geçenlerde dingili kopan karavanı görmüşsünüzdür diğer topikte videosu var..

Artık bozuk mala da razı geleceğiz bundan sonra, biliyorsunuz Nazmi ustamız paraları toplayıp NK karavanı batırdı, bunun yanında Er karavan Nazmi ustamızın izinden gitti bir sürü insanı mağdur ettiler. Vatandaş parasını verip bozukta olsa bir karavan alamadı..

Nazmi el altından tezgahını sürdürüyor . CA ... nk diye bir firma tezgahıyla...

Nazmi el altından tezgahını sürdürüyor . CA ... nk diye bir firma tezgahıyla...

Evet daha önce bunu görmüştüm, Nami ustamızın parmağı varmış bu işte.. Demek ki bu kadar tokattan sonra youtube de pis pis bu yüzden sırıtıp duruyordu.. Tekrar tezgahı kurmuş ustamız, yeni madurlar ve kurbanlar olacaktır yakında yine.. Bekleyelim görelim..

Ares özellikle benim de takibinde olduğum bir model. Ben bu üç karavan arasından en azından marka bilinirliği ve kurumsal kimliği nedeniyle Başkent Karavan öneririm.
Sitemizde Prime modelini kullanan ve beğenen bir dostumuz da var. Firmanın müşteriye yaklaşımı iyi görünüyor.

bir tarafta suclara bir yaptirim yok diye meydani bos bulan suclular diger tarafta elinde tuzlukla kosan , cahil ordusu .....

diger tarafta olan biteni goren , sussa gonlu razi olmayan , soylese tesiri olmayan bizler ....

bir tarafta suclara bir yaptirim yok diye meydani bos bulan suclular ..

Malesef bu tür dolaylı ticari dolandırıcık olayları, bir firmanın iflası olarak değerlendiriyor.. Ve insanlara iflas masasına yönlendiriliyorlar, vatandaş bu iflas masasına gittiğinde masada hiç bir şey kalmamış oluyor..

Sonuçta bu tür karavan dolandırıcılığı bir tür ticari dolandırıcılıktır ve bence cezası da olmalı.. Fuarda 1000 kişiye karavan sattı adam, paranın da yarısını aldı.. Bazı kişilerden de 5000 tl indirim yapalım tamamını ödeyin deyip karavanın tam parasını aldı..

Haydi geçmiş olsun ben iflas ettim deyip yükümlülükten kurtuluyor adamımız.. İçerde 1 gün bile yatmadan başka bir isimle karavan satmaya devam ediyor yaw bu millet akıllazmaz aha buraya yazıyorum bir sürü madur çıkacak yine..

Yukarıdaki karavanları bulabildim bütçeme en uygun. Daha fazla bütçe çıkamıyorum. Sürekli şehirlerarasi gitmeyecek belli bir yerde sabit kalacak yılda 1-2 kez şehirlerarası götüreceğim. Sizce bu karavanlar uygun mu? Başka önerilere de açığım.
Merhaba, tavsiyem, üreticiye önem ve öncelik verin. Bilinen, çok üretim yapmış firma olması her zaman iyidir. Yolladıklarınızdan Başkent Karavan hariç diğer ikisini ilk defa duyuyorum -ki piyasayı yıllardır takip eder fuarlara giderim.

Orta sınıf bir ürün için Başkent, Ankaravan, Onyx, Dream House, ZTK, Tur, Kampkon, tosbiq, Erba gibi firmalara bakabilirsiniz. Tabi ki hepsine ve her ürünlerine kefilim diyemem ama çevremde kullananı olan, çok gördüğüm yerli orta sınıf ürünler bu firmalarınkiler.

Tabi ki içeriklerine bakarak kıyaslayın. Ama daha da önemlisi ihtiyaçlarınıza göre karar verin, ihtiyacınızı kimse sizden iyi bilemez.

Merhaba, tavsiyem, üreticiye önem ve öncelik verin. Bilinen, çok üretim yapmış firma olması her zaman iyidir. Yolladıklarınızdan Başkent Karavan hariç diğer ikisini ilk defa duyuyorum -ki piyasayı yıllardır takip eder fuarlara giderim.

Orta sınıf bir ürün için Başkent, Ankaravan, Onyx, Dream House, ZTK, Tur, Kampkon, tosbiq, Erba gibi firmalara bakabilirsiniz. Tabi ki hepsine ve her ürünlerine kefilim diyemem ama çevremde kullananı olan, çok gördüğüm yerli orta sınıf ürünler bu firmalarınkiler.

Tabi ki içeriklerine bakarak kıyaslayın. Ama daha da önemlisi ihtiyaçlarınıza göre karar verin, ihtiyacınızı kimse sizden iyi bilemez.
Teşekkür ederim cevabınız için. İhtiyaçlarıma yönelik aslında bir açıklama yaptım. Beni yönlendirebilirseniz çok sevinirim. Dediğim gibi zaten 6-7 ay sabit kalacak karavan taşımayacağım. Seneye yazın artık bir yerlere gidersem 1-2 sefer uzun yol yapacağım. Benim için önemli olan şasi vs.

Malesef bu tür dolaylı ticari dolandırıcık olayları, bir firmanın iflası olarak değerlendiriyor.. Ve insanlara iflas masasına yönlendiriliyorlar, vatandaş bu iflas masasına gittiğinde masada hiç bir şey kalmamış oluyor..

Sonuçta bu tür karavan dolandırıcılığı bir tür ticari dolandırıcılıktır ve bence cezası da olmalı.. Fuarda 1000 kişiye karavan sattı adam, paranın da yarısını aldı.. Bazı kişilerden de 5000 tl indirim yapalım tamamını ödeyin deyip karavanın tam parasını aldı..

Haydi geçmiş olsun ben iflas ettim deyip yükümlülükten kurtuluyor adamımız.. İçerde 1 gün bile yatmadan başka bir isimle karavan satmaya devam ediyor yaw bu millet akıllazmaz aha buraya yazıyorum bir sürü madur çıkacak yine..
cekme karavan icin cok iddiali konusmak istemem ancak vida sıkabilen herkes kendi imkanlari ile su an en iyi ureticiyim diyen kadar iyi bir motokaravan yapabilir. sonucta ureticinin iyisi panelleri cnc de, mutfakciliktan terfi edeni yatar testerede , tokatcisi daire testere ile kesiyor. kendiniz yaparsaniz cnc de kestirecek sadece montaj icin vida sıkacaksiniz. cekme karavan icin cok iddiali konusmamamin sebebi de imalat icin bir otoparktan fazlasina ihtiyac duyulmasi. yoksa vida sıkma becerisi buradada yeterli .

karavan sahibi olmak isteyenlere kesinlikle kendi imalatlarini yapmalarini tavsiye ederim. satin alacaklarindan cok daha iyi bir karavan sahibi olacaklarina emin olabilirler.

uzay mekigine ihtiyacimiz yok , gezi sirasinda temel ihtiyaclari karsilayacak bir aractan bahsediyoruz. forumda nerdeyse her marka ve modelden binlerce sayfa yapim hikayesi var , zaten uygulanabilecek planlarin sayisi bir elin parmaklari kadar. hic bir sey beceremeyen de gitsin bir tane katlanir yatak bir tane portatif dolap bir tane de lavabolu banyo dolabi alsin koysun. kerameti kendinden menkul karavan imalatcilarina opturmesin kendini daha ne diyelim .

son pismanlik fayda etmiyor. gerek meta gruplarinda gerek sari sitede bir dunya ilan var. kimse pismanligini nasil kaziklandigini yazamiyor , yalandan bahanelerle ilan veriyor . hele bazilarina cok guluyorum , adam pisman ama ucuza da gitsin istemiyor ilana sadece uc defa ya da bes defa kullandik yaziyor aldigi fiyati istiyor.

yeri gelmisken karavanci olmak isteyenlere cok onemli bir hatirlatmam var , haftasonu mangalcilik baska birsey karvancilik baska birsey sakin karistirmayin sonra ilan aciklamasina ne yazsam diye dusunur durursunuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,804
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

SON KONULAR

Geri