Satılık - CJ5 V8 Motorlu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cj5 ci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,597

cj5 ci

OIIIIIIIO
Yer
giresun
1977 model jeep cj5 çok orjinal bir araç ayrıca türkiyede ilk v8 motorlu cj5
http://www.sahibinden.com/v8_cj5_turkiyede_nadirr_!!-22WQQaXQQ16173729WQQpXQQdisplayitem
ciddi alıcılar yazsın fiyatta 3-5 bişiler yapmaya çalışırız.

Etiketler
Ynt: Satılık - CJ5 V8 Motorlu

-

big_16173729ch7.jpg

big_16173729zmi.jpg

big_16173729ch7.jpg

satılık 1977 model sivil savunma çıkışlı cj5
v8 ford mustan motorlu performansı mükemmel
çift çıkış egzoz sistemi
çelik jant nexen mt 235/75/15 lastik
cj8 in seri defransiyelleri
lpg ruhsata işli
2011 in 6. ayına kadar muayene
t 150 3 ileri şanzıman
çaılşmayan yanı yok performans mükemmel türkiyede ilk
aracın kaportası biraz masraflı ama motor şazıman defransiyel sorunsuz mükemmel çalışıyor
fiyat:15 000 tl

cj5 ci arkadaşım motor ruhsata işli mi ?
hayırlı satışlar.

bu cj ye cok masraf edilio sahitlik ederim :smiley:)
en son kaportaya gidicekti sanırım

cj5 genç kardeşimiz daha önceki yazılarındada görmüştüm hatalı yazdığın konular var sizin oralarda v8 tek olabilir ama türkiyedeki tek v8 araç değil yaşın daha 18 ama herşeyi görmüş anlamış bilmiş çözmüş gibi yazıyosun :smiley:))) öncelikle gez tüm yurdu ne cj ler var bi gör sonra ne iyi ne kötü ne tek öyle karar ver bilip bilmeden yazma : :smiley:)) çünki senelerini bu işe vermiş insanlara s aygısızlık olur cünki bunları yerme laf söyleme olarak algılama ama kulak arkasıda etme v8 cj cok ister mustang ister başka motorlu olsun mantıkende t150 şanzımanın randıman vereceğinide pek düşünmüyorum acıkcası cj 8 defransiyeli öyle cj5 böyle diyed e bişe yok sen ayna mahrutilerle oyna akslarla oynadımı herşey değişir :smiley:

neyse daha iyi araştır daha iyi öğren kendine z aman tanı biraz kolay gelsin

ulusotomotiv' Alıntı:
cj5 genç kardeşimiz daha önceki yazılarındada görmüştüm hatalı yazdığın konular var sizin oralarda v8 tek olabilir ama türkiyedeki tek v8 araç değil yaşın daha 18 ama herşeyi görmüş anlamış bilmiş çözmüş gibi yazıyosun :smiley:))) öncelikle gez tüm yurdu ne cj ler var bi gör sonra ne iyi ne kötü ne tek öyle karar ver bilip bilmeden yazma : :smiley:)) çünki senelerini bu işe vermiş insanlara s aygısızlık olur cünki bunları yerme laf söyleme olarak algılama ama kulak arkasıda etme v8 cj cok ister mustang ister başka motorlu olsun mantıkende t150 şanzımanın randıman vereceğinide pek düşünmüyorum acıkcası cj 8 defransiyeli öyle cj5 böyle diyed e bişe yok sen ayna mahrutilerle oyna akslarla oynadımı herşey değişir :smiley:

neyse daha iyi araştır daha iyi öğren kendine z aman tanı biraz kolay gelsin
ünal kızma kardeş beee
;D

yaa bu arac orjinal bi cj5 üstü felan kapalı ve güzell bişeyler ortaya cıkması için cok masraf istiyor.. motor ise turgut ustanın cj6 dan cıkardıgı mustang motoru performans olarak bilmiyorum ama bu arabada farklı performansı bana o kadar da üst düzey gelmemişti..

Ben Ünal' a katılıyorum...
Burada işi bilen bi sürü insan varken, burayı sahibinden com gibi kullanıp, atıp tutmak ayıp bence....
Yok tekmişte, yok ilkmişte....

Benim 1996' de takılışını gördüğüm, Ankara İzmir oto elektrikte enjektör sistemi felan ayarlanan v8 atılmış, Ecvet SAYER' in Beyaz Cj' si kaçıncı o zaman....
Alet dört teker, 20 30 mt patinaj attıyordu gözümün önünde....

Zaten niye ilanlar kısımına taşınmamışki.....
Olur olmadık şeye dokunuyorlar, bu duruyor 1 kasımdan beri....

:D ya 6 silindir motorun gitcee ne kadar murat kardeşş sizin cj yide biliom cj de tip önemli deil şanzuman difler motordur araçta 44/13 ayna mahruti var 41/10 olsa patinajdan kalkmazdı zaten turgut ustadada paninaj yapıodu zaten oyalanıodu araba kalkarken cj için 140 yapmak çok zor bişi istisna gibi biz çok rahat yapıyoruz bize yetiyorda artıyor bile yakıtıda çok uygun saygılar..!!

hem bu arabanında km side orjinal 51 bin falan yani 77 model bi araca göre çok düşük önler kampana ama gerçekten mükemmel tutyor hem ben ilk demek istediğim bi cj5 üzerinde dedim cj7 üzerinde olan var tabi cj5 üzerindede v8 varsa onu bilmiyorum..!!

cj5 ci' Alıntı:
hem bu arabanında km side orjinal 51 bin falan yani 77 model bi araca göre çok düşük önler kampana ama gerçekten mükemmel tutyor hem ben ilk demek istediğim bi cj5 üzerinde dedim cj7 üzerinde olan var tabi cj5 üzerindede v8 varsa onu bilmiyorum..!!
turgut usta onu cj6 dan cıkardı.sen hala cj7lerde var diosn :smiley:) bence sen once cj üzerine yapılan modifikasyonları iyi araştır. ülkede tek sizde yok v8 cj5.. cok deil fatsaya kadar geçebilirsen gezenbilire de üye olan cezan nickli gökhan abimizin makinayı görmenizi tavsiye ederim.

51 bin orjinal diyorsunuz, arabanın dışı kötü durumda, motoru değişmiş ??? ???

Ayrıca 6 silindir Motor CJ' ye yetiyor..... Bunun iddiasında olmayın bence...

Bu konu niye taşınmadı ilanlara, anlamıyorum....
Hayırlı satışlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR