Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cakir0203 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,270
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203)

Sağolun Ömer bey
Güzel duygu ve düşüncelerinizi paylaştığınız için.
Hoşça kalın.

Etiketler

Merhaba Yusuf bey
Sağolun güzel düşünceleriniz beni mutlu etti.
Sizin karavanın resmi varmı, nereden görebilirim.
Hoşça kalın,sevgiyle kalın,özgür kalın.

cakir0203' Alıntı:
Merhaba Haşmet bey.
Güzel düşüncelerinize içte teşekkürler.
Duş yerine mini küvet koydum.Su sıçramasını önlemek için duş perdesi kullandım.Yatak menteşeli arka cama kalkıyor,küvet açığa çıkıyor.İster suyu kovayla kullan,ister normal sudan duş al.Duşa ve Evye ye su otomatik yat su pompasııyla basılıyor.Resmi daha sonra çekince yollarım.Tuvalet portatif kasetli idi,ihtiyaç duymadım yer darlığıda olunca iade ettim.Zira konakladığım her yerde ihtiyaç giderecek imkan vardı.Olmayan nadir yerlerde ise pratik çözümler çok kolay oldu.Portatif poşet klozet gibi.
Aracınızı güle güle iyi günlerde kullanın
ben mini küvetin ölçülerini merak ettim acaba bende arabama koyabilirmiyim diye soruyorum bilgi verirseniz sevinirim

Hasan bey merhaba
karavanınız hayırlı olsun
plaka 07 olarak gördüm.Antalyada 6 yıl görev yaptım.
mahsuru yoksa nerede ikamet ediyorsunuz.
herşey gönlünüze göre olsun iyi günler

HasanBey,
ykamas benim karavanım bölümünde var fotoğraflar.
Saygılar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30726.0

Motor karavandan önce Kartal karavanım

Resim 084.jpg

Merhaba Şükret bey.
Arabayı antalyadan aldım.
Dokumada kızım ve diğer akrabalarım oturuyor,ama ben yürüyen evimde her yerdeyim.
Çoğunlukla konya altı mekanım.Ancak tüm akdeniz benden sorulur desem yeridir.Kaş,kalkan hariç hemen hemen her yeri gezdim ,daha çok keşif gezisi gibi.Uğradığım yerleri kısaca tanıyacak kadar bir kaç saatla,beş altı gün kalarak yerine göre,taradım.
2008 yazında Finikeden Antalya ya kadar olabildiğince tüm koylara uğrayarak geçti üç aydan fazla.
Tabiidirki Antalyadan doğu yolumun üstü olduğundan,bu güzergahta hoşuma giden yerlerdede konaklayarak gidip geliyorum üç yıldır.
Esenlikler dilerim.

hasan bey mehaba
bende antalyayı ve cevresini özledim
dokumada maliye lojmanlarında 6 yıl ikamet ettim
birileri ile gezmekten sıkılmazsanız belki beraber bir yol arkadaşlığı edebiliriz
iyi akşamlar

Çok sağolun Ercan bey,
Allah gönlünüze göre versin.sevgile saygıyla selamlıyorum.

Şükret bey merhaba,
Neden olmasın,zevk duyarım,siz nerde ikamet ediyorsunuz?

hasan bey merhaba
istanbul gaziosmanpaşa da ikamet ediyorum
tabiki bahar gelinceye kadar
sonrası mechul
iyi akşamlar

Hasan bey karavanınızı güle güle kullanın,
bu magıruzs'ları zamanında çok inceledim, iç ölçüleri ve yan duvarlarının düz olması karavan yapmaya en müsait araçlardan biri, fakat üzerlerinde 3500 motor olduğu ve çok yakıt yaktığını duyunca vazgeçmiştim,
yakıtı nasıl ölçebildinizmi ?

Merhaba Levent bey.
Benim elimdeki 2500 motor.1988 model.Yakıt 1 lt mazot yol durumuna göre 8 ila 12 km yol yapıyor.2008 eylül ayında Antalya Malatya 1000 km sahilden 260 bin le geldim.
Ancak bir şeyi belirteyım,bu arabalar arka çift teker, ben teke düşürdüm.Yakıt %30_35 düştü.
Arabanın kullanmasında pek değişiklik yok diyebilirim.Arabadan anlayan için.Antalyda, Malatyada ve daha çok yerde sıcak bakmadıkları bu durumdan ben memnunum.
Bu motorlar yakıt ayrımı yapmadıkları için dahada ucuza getirilebilir,yeterki sulu veya tinerli mazot koymayın.

Esen kalın.

Benim de ilk karavanım çift tekerdi. Herkes çok iyi derken ben hiç memnun değildim. Bana yolda hiç faydası olmadığı gibi yakıt artışı ve 2 tane daha lastik masrafı gibi sıkıntıları vardı...

Aynen öyle Haşmet bey,
Dahası araba daha sert oluyor,esneme az iki lastikte.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR