janberkaydemir
chusha
Satır aralarında kalmasın diyerek @Doğrucu Davut 'u dinledik, başlığı açtık.
Faydalı tecrübeleri dinleyelim...
Faydalı tecrübeleri dinleyelim...
Bu sizle ilgili... Öncesini bilmem ama yazdıklarımızdan karavan döneminin keyifli geçtiğini anlıyorum..Hiçbir anın ve şeyin tekrarı yok.
Yaşandı&Geçti...
1,3 ve 4 sizin.gibi düşündüğümüz için aynı kararı verdik.Kayar kapıya karavan camı taktırmam gereksiz masraf olmuş.
Duş teknesinin alçak olması, araç eğimli bir yerde durursa sızıntıya sebep oluyor. Mecburen paspaslıyoruz.
Dışarıdan 220V ile kullanmak üzere klima takmıştım. Yazın sıcak bölgelere inmediğimiz için hiç kullanmadık. Bu da gereksiz masraf oldu. Söküp yerine dolap yaptık.
Sıcak su için Truma TT2 almıştım. Webasto'nun çıkışına takılan bir sistem. Kışın kaloriferin sıcak havasından faydalanıyor. Yazın 300W (220V) çekiyor. Fikir olarak güzel ama haznezi 5 lt. Almanya'daki arkadaşlar yeteceğini söylemesine karşın duş yapmak için yetmeyeceğini düşünüp daha yapım aşamasındayken vazgeçip LPG'li şofbene döndüm. Ötekiler kadar olmasa da bu da gereksiz masraf oldu.
1,3 ve 4 sizin.gibi düşündüğümüz için aynı kararı verdik.
2 numara yapım aşamasına eklendi.. Iyiki duş teknesi icin aracin hazir hale gelmesini beklemişiz..
🖐🖐🖐
Yetmez.Karavan içinin sıcaklığı önemli mutlaka bir termometre şart
Yetmez.
Hidrometre de şart.
Fakat tuhaf, ne sıcağa ne de neme faydaları oluyor..