Şuan bulduğum bi sorento var 210 binde 30 bin felan istiyor bende takasa girmeyi düşünüyorum megan ıı 1.5 dci hata etmiş olurmuyum acaba dediğim gibi yakıttan yana sıkıntım yok malum 2.5 motor yakacak yani ama keyfte verecek esp felan beni pek ırgalamıyor açıkcası esp ye güvenip araba kullanmaya başlamadık
Anladım o zaman benim sorento hayalim birazdaha sarkacak herhalde30 bine sorento olmaz düzgünse bakımlıysa 45 civarı isterler ama kötülemek doğru olmaz ilk önce ekpertize sokup sonrada iyi sorento ustasına göster
Millet gaza gelip alıyor satanda alanı kekliyor 6lt yakıyor diye sonra satmaya yetişemiyor sen 2100kg 4x4 aracı 1.4 era ile nasıl bir tutarsın araştır bak hesaplı çıkabilir değişensiz boyasız düşük km aracı ucuz alamassın ama ufak hasar kaydı olursa iş değişirAnladım o zaman benim sorento hayalim birazdaha sarkacak herhalde
Yok zaten bir tutmuyorum illa ki yakacak yani sonuçta 2.5 motor var yakıttan dolayı ilk dediğim gibi sıkıntım yok şuan benim arabanın üstüne para verip alacak durumda değilim sadece o yüzden dedim benim sorento hayali biraz uzuyacak gibi diyeMillet gaza gelip alıyor satanda alanı kekliyor 6lt yakıyor diye sonra satmaya yetişemiyor sen 2100kg 4x4 aracı 1.4 era ile nasıl bir tutarsın araştır bak hesaplı çıkabilir değişensiz boyasız düşük km aracı ucuz alamassın ama ufak hasar kaydı olursa iş değişir