KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hahaha bende diorum niye arabayi satiliga cikartti mehmet sen ne geziyon suzikicilerle boyle madara olursun sen gel bizle takil bizde hep amerikan ingiliz japonla gezme sen
zaten kategorimizde farkli hem vergiden hem agirliktan hem motordan hem suratten ama hafif ve kisa olmaniz guzel bi avantaj hem mehmette bende suziki alicam diyodu tahmin ettim kesin hudoffla gezdi diye bi amerikanciyi daha aldiniz hayirli aksamlar
Ynt: 06.04.2014 Hudoff Off-road Club Lopez Görselleri
oguzhan3434' Alıntı:
hahaha bende diorum niye arabayi satiliga cikartti mehmet sen ne geziyon suzikicilerle boyle madara olursun sen gel bizle takil bizde hep amerikan ingiliz japonla gezme sen
Oğuzhan eğer sen bu şekilde düşünüleceğini sanıpta bu guruba katılmıyorsan en büyük hatayı yapıyorsun
Resimlerde herkez halinden memnun anlaman lazımdı gurup bahane ortam şahane
oguzhan3434' Alıntı:
zaten kategorimizde farkli hem vergiden hem agirliktan hem motordan hem suratten ama hafif ve kisa olmaniz guzel bi avantaj hem mehmette bende suziki alicam diyodu tahmin ettim kesin hudoffla gezdi diye bi amerikanciyi daha aldiniz hayirli aksamlar
Hemde ben Suzuki alicam ölemi yok ole bişi gene cherokee düşünüyorum ama aklımda başka projeler var oguzhanda çok iyi bir arkadaşımdir zaten kendiside suan gır gır yapıyor bu arada oguzhan bu hudoff gerçekten yabancilik falan hiç çekmedim saolsunlar hemen aralarına aldılar ne bilim gır gır samata hat safada arabalar patlasada catlasada bu neşe ortam hiç bozulmuyo bide aktif bi grup her hafta kesin bişi oluyo 8 araba olmasada 2 3 araba oda zaten yetiyor adama ama bi ara görüşelim sizleride özledim )
bu hafta sonu yaris var ciftalanda orda goruselim,tabiki saka yapiyorum mehmet abi tanir beni baya bir suredirde sizi takip ediyorum daha bi yanlis olayiniz olmadi her geleni kabul ediyosunuz fotograflar super zaten ortam belli ayrica hudoff da gercekten ozendigim bi grup tum ekip uyelerine sevgiler saygilar..
oguzhan3434' Alıntı:
bu hafta sonu yaris var ciftalanda orda goruselim,tabiki saka yapiyorum mehmet abi tanir beni baya bir suredirde sizi takip ediyorum daha bi yanlis olayiniz olmadi her geleni kabul ediyosunuz fotograflar super zaten ortam belli ayrica hudoff da gercekten ozendigim bi grup tum ekip uyelerine sevgiler saygilar..
Valla gelmek istiyorum oguzhan inşallah bakalım bu arada Maşukiye bungalov ağaç evleri olan bi tatil köyü bilen ve tavsiye edebileceğiniz yer varmı arkadaşlar
guney_34' Alıntı:
Valla gelmek istiyorum oguzhan inşallah bakalım bu arada Maşukiye bungalov ağaç evleri olan bi tatil köyü bilen ve tavsiye edebileceğiniz yer varmı arkadaşlar