1.60 Boyunda Bir Bayan Olmak, Enduro Motor Kullanamamak mı Demek? :(

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aejde Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,916
Ynt: 1.60 Boyunda Bir Bayan Olmak, Enduro Motor Kullanamamak mı Demek? :(

aejde bence arkadaşların önerileri fena değil ama çevrende binip deneyebileceğin bir makina varsa satın almadan önce bir test yapsan daha doğru olur

Etiketler

Sada' Alıntı:
F 650 CS öneren arkadaşlar kadın kuvvetiyle erkek kuvvetini karıştıyor kanımca enduroda bilek kuvveti önemlidir, bunu unutmamak lazım. Asfaltta çok güzel gidersin ancak dağa bayıra girdiğin zaman motorun ağırlığı çok önemli bir faktör. O yüzden f 650 CS önerenlere katılmıyorum, ısrarla daha hafif bir makina diyorum...

Seda çok haklı... Arazi şartlarında bazen motorun ağırlığını bacaklarınızda, belinizde, sırtınızda hatta kollarınızda hissedebiliyorsunuz.

Sada' Alıntı:
F 650 CS öneren arkadaşlar kadın kuvvetiyle erkek kuvvetini karıştıyor kanımca enduroda bilek kuvveti önemlidir, bunu unutmamak lazım. Asfaltta çok güzel gidersin ancak dağa bayıra girdiğin zaman motorun ağırlığı çok önemli bir faktör. O yüzden f 650 CS önerenlere katılmıyorum, ısrarla daha hafif bir makina diyorum...

Engel değil ... Motosikletinizin selesini alçaltabilirsiniz , daha yüksek topuklu bir bot kullanırsınız ... lastik havalarını indirirsiniz diyecem ama tabi şaka :smiley: kötü bir şaka olmamıştır umarım ... Kısa boylu ama gayet ve rahat bir şekilde enduro kullanan bayanlar ve erkekler gördüm . Engel değil ... Kazasız sürüşler ...

Melis haklı... Ayak parmak uçları motoru dengede tutabilecek kadar yere değmesi yeterli. Sele süngerini de değiştirmek etkili bir çözüm, bir çok kişi öle yapıyor ki bende öyle yaptım

bence engel değil.13 yaşımdayken 10 teker kamyon kallanıyordum.bazen ayağa kalkıp bakmam gerekiyordu ama üstesinden geliyordum.17 yaşımda grayder kullanmaya başladım :smiley: biraz daha azim emin olun sizde üstesinden geleceksiniz.

kullanabilme yeteneği ve fizksel olay birbirinen farklı tabi.. :smiley: aağı yere deymeyen bir binici yürüdükten sonra herşeyi kullanır ama yürüyene kadar ve durduktan sonra çile çeker.. ben tekrarlıyorum F 650 GS her modelinde doğru tercih olabilir. neden f 650 gs diyorum, zaten yere en yakın enduromotor o ve bmw nin işlem görmeden direk değiştirebileceğin, düşük seleleri var ve konfor kaybın yok. sevgiler. Eğer ankaradaysanız ben gerek eğitim gerekse motosiklet edinmenize yardımcı olabilirim. sevgiler :smiley:

Bu mesajı yeni görmüşüm. F650 CS çok temiz bir tanesini dostum yeni sattı. Eşine 1100GS aldığı için satmıştı çok da güzel motor. F650 genel anlamda çok güzel bir motordur zaten. Başlangıç içinde güzel bir seçim bence...

Saygılar,

Arkadaşlar Benelli Türkiye'nin sayfasında yanlış bilgi vermişler !!!! gidip baktık sele yüksekliği 78 cm....Bilginize

Pardon

Benim arkadaşım 55 kilolarda boyu sizle hemen hemen aynı crf 250 L aldı ayakları yere sağlam basamada motosikletinden çok memnun Kedni sözü ''Arazi olmadığı taktirde GS,TENERE gibi Ağır endurolar çok kolay sürülür Gaza bastınız mı bu motorlar kendileri 4 lastikli otomobil gibi gidiyor fakat Arazide Çamurda,Tozda Toprakta ayaktan destek almak lazım ve bunun için boy önemli

Merhaba,
İç bacak boyunuzu ölçüp aşağıdaki siteden İstediğiniz motosiklete oturduğunuzda hem oturuş pozisyonunuz, hem de ayağınızın yere basıp basmadığını simülasyondan görebilirsiniz. Uzunluk ölçülerini inç yerine cm yapabiliyorsunuz.
Motorcycle Ergonomics

Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NEde merakğın varsa onu al, zamanla tecrübe kazanır kendi tarzında kullanırsın. Bu arada konu çok eski bir konu olmuş, o gün bugün ne motor aldığını ve tercübelerini paylaşmanı rica ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR