1. Ailece Offroadcuyuz Kampı, 2/3 Haziran 2012, Çiftalan, ISTANBUL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,924
Ynt: 1. Ailece Offroadcuyuz Kampı, 2/3 Haziran 2012, Çiftalan, ISTANBUL

hazırlıklar son sürat devam ediyor, animatör firmasıyle anlaştık, iki gün boyunca bizimle birlikte olup çocukları eğlendirecekler, Cumartesi günü çocuklarla oyunlar oynayıp yarışmalar düzenleyecekler, Pazar günü pamuk şeker, mısır, yüz boyama ve balondan şekiller yapma vs ikramları olacak.
Ses, ışık, sahne ve jeneratör firmasıyla da anlaştık, Cumartesi akşamı hava kararınca çocuk discosu, arkasından çocuk filmi izleyeceğiz.
Mobil tuvalet ve ambulans ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor, birkaç güne onu da bildiririm.

listeyi başlatıyorum :smiley:

nicklerin yanlarına beraber katılacak yetişkin ve varsa çocuk sayısını da belirtirseniz çok memnun oluruz.

1- damast
2- bekirgümüş, iki araba hanımlar çocuklar torun yedi sekiz kişi oluruz
3-
4-
5-

Etiketler

animasyon ekibinin önceki etkinliklerinden fotolar

yzboyamacbaloncupalyao3.jpg

yzboyama3.jpg

yzboyama2.jpg

PAMUKEKERPOPCORN.jpg

DSC05020.jpg

pamukekerpopcorn1.jpg

Gezenbilir Güncel Liste;

listeyi başlatıyorum nicklerin yanlarına beraber katılacak yetişkin ve varsa çocuk sayısını da belirtirseniz çok memnun oluruz.

1- damast
3-
4-
5-

Adnan;100677' Alıntı:
Hedeflediğimiz Program.
2 Haziran Cumartesi;
Animasyon ekibi saat 14:00 itibariyle gün boyunca çocuklarımızla çeşitli oyunlar (halat çekme, çuval yarışı, halka geçirme vs vs) oynayacaklar ve yarışmalar düzenleyecekler. Hava kararır kararmaz çocuk discosu devreye girecek, çocuklarımız animatörler eşliğinde, özel çocuk şarkıları ile dans decekler. Disco sonrası halen uyumamış çocuklar için çocuk sineması devreye girecek, çocuk filmleri izlenecek. Saat 22:00 gibi müzik – sinema vs susacak, sadece sessiz jeneratör mobil tuvalet gereksinimi ve hafif aydınlatma için devrede olacak, çocuklarımızı yatıracağız. Sonrasında isteyen yetişkinler ateş başında gürültü yapmadan sessizce sohbet edebilecek.

3 Haziran Pazar;
Animasyon ekibini öğleye doğru patlamış mısır ve pamuk şeker arabaları ile çocuklarımıza ikramlarda bulunacaklar bu arada bir animatör isteyen çocuğun yüzünü boyarken diğer bir animatör isteyen çocuklara balonlardan şekil yapıp hediye edecek.

Bir mobil tuvalet ve doktorlu bir ambulans, tam ekipmanlı bir mobil TIR hastane tüm etkinlik boyunca yanıbaşımızda olacak.

ben pazar günü oralardaydım alana giriş çok çamurdu hatta geceden bazı arkadaşlar kalmıştı ,giriş yol durumu sıdandard araçlar için uygun olacakmı malüm bu haftada yağmur var. saygılar.

slm adnan abi benim araç wıllys bakalım pazar evlilik yıl dönümü c tesi çalışıyoruz ama bi yolunu bulup gelicem inşallah

hazırlıklar son sürat devam ediyor, animatör firmasıyle anlaştık, iki gün boyunca bizimle birlikte olup çocukları eğlendirecekler, Cumartesi günü çocuklarla oyunlar oynayıp yarışmalar düzenleyecekler, Pazar günü pamuk şeker, mısır, yüz boyama ve balondan şekiller yapma vs ikramları olacak.
Ses, ışık, sahne ve jeneratör firmasıyla da anlaştık, Cumartesi akşamı hava kararınca çocuk discosu, arkasından çocuk filmi izleyeceğiz.
Mobil tuvalet ve ambulans ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor, birkaç güne onu da bildiririm.

listeyimiz

nicklerin yanlarına beraber katılacak yetişkin ve varsa çocuk sayısını da belirtirseniz çok memnun oluruz.

1- damast
3- çılgın çocuk ve eşi, willys
4-
5-

slm iki çocuk bi kızım birde yiğen

Hesrey harika. Adnan abi tesekkurler.

Bekir Bey sanırım bugün alandaydınız, ferozayla beraber, gezenbilir t-shirtlü, oradaydım ancak hiç aklıma gelmedi sizin olacağınız, tanışmak nasip olmadı :D

selimsani' Alıntı:
Bekir Bey sanırım bugün alandaydınız, ferozayla beraber, gezenbilir t-shirtlü, oradaydım ancak hiç aklıma gelmedi sizin olacağınız, tanışmak nasip olmadı :D
merhaba kardeşim ben bakındım bekledim tanışalım diye olmadı gelseydiniz keşke yanımıza bişeyler içip tanışırdık.

Valla iki gün nerdeyse hiç oturmadım, her anı yakalamaya çalıştım, o kadar güzel bir iki gün geçirdik, çocuklar da harikaydı... Sinemayı ayarlarken her çocuğun gelip "abi şunu mu izlicez abi bunu mu izlicez, ama ben bunuu izlediiiimmmm" leri unutmayacağım ;D ;D Başta Adnan Abi ve emeği geçen herkese teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR