1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,145
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Ve, benim dönüş yolum...

HENÜZ BİTMEDİ, DEVAMI VAR...

Etiketler

Biliyorsunuz, yemek molası sırasında hepimiz çok korktuk. Talihsiz bir kaza meydana geldi. Şükürler olsun ki, arkadaşlarımıza bir şey olmadı. Araç sahibine ve araçtaki arkadaşlara büyük geçmiş olsun diyorum. İşte, kaza ve sonrasında yaşananlar

Herkese tekrar geçmiş olsun...

bekledigimize degmis.belgesel tadında nefis bir albüm olmus Hakan.emegine saglık.

Hakan bey elinize sağlık, biz geziye katılamayanların gazını aldınız valla

V8 sesini çok güzel tasvir etmişsiniz bravo Aslında hazır bu kadar jeep i bulmuşken, keşke arabaları bir yerde toplayıp gaz verirken çıkan o ses kaydedilseydi, harika bir senfoni olurdu.

Ergun abi bu videoları sadece benmi zileyemiyorum önceki 2 videonuzuda izleyemedim

ergun abi demek kameranı feda bile edicektin bizim için
peki niye manyak bu kamera 300 euro ne biçim gazladın,aklım gitti bişey oldu diye söylenip durdun bana

OOPS ! NO VİDEO

Diye bir yazı çıkıyor neyse jeep izlemesemde olur ;D ;D ;D

ates' Alıntı:
ergun abi demek kameranı feda bile edicektin bizim için
peki niye manyak bu kamera 300 euro ne biçim gazladın,aklım gitti bişey oldu diye söylenip durdun bana

İyide..., işte öyle gazladığın için kamera devrildi..! birtek senin araba çıkmadı....

duman' Alıntı:
sevtap ve hakan patronun xj ile hala yoldalarmış.çok sevmişler aracı sorun halloldu.

Hayır Cüneyt öyle olmadı, tam tersine XJ bana 2 numara küçük geldiği için kendimi ikiye katlayıp araca inip binmekten belim, kaprisli foto Hakan yüzünden de boynum tutuldu ;D ;D

Şaka şaka

Gezi güzeldi, "Jeep"ler güzeldi, dostlarla birarada olmak hepsinden güzeldi

Sonunda arazide bir XJ kullanmak da varmış kaderde (gerçi ben birşey yapmadım, araç kendi kendine gidiyor)...
Mehmet Bey'den aldığım bilgiye göre kullandığım araç, (XJ Classic) serinin en güzel aracı imiş "jübile serisi"nden bir araç...
Gerçekten güzeldi, patronla görüşeceğim pajero ile takası düşünür mü diye

Gezi boyunca "sanat için" ani duruşlarımızla tedirgin ettiğimiz İlker kardeşimizden de tekrar özür dilerim, gerçi kendisi nezaket göstermişti sağolsun ama sayemizde pek etrafına bakınamadı sanırım.

Katılımcı sayısının fazla olması geziden önce düşündürücüydü ama korktuğum gibi olmadı.
Tecrübeleriyle organizasyonun sorunsuz gerçekleşmesini sağlayan yönetici ve yardımcı arkadaşlarıma teşekkür ederim...

Mirkan ve annesini diğer gezilerde de görmeyi dilerim

Selamlar...