KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)
Hakan ellerine,gözlerine,emeklerine sağlık.....Mükemmel kareler sayesinde, araçlarımıza birkez daha aşık olduk Arkanızdaki araç olma şansı sayesinde ,benim kara tosun 'un birçok pozuna sahip oldum..
Çok teşekkürler....
filmi adı:suya düşen yılana sarılır
senaryo:cüneyt avdan
oyuncular:naci doğancı,cüneyt avdan
kamera:yasemin avdan
yapım yılı:2009
film özeti:beyaz kuğu nehirde kendini çok yalnız hisseder.yardım için elini açar ve film ilginç bir kurtarma operasyonuyla son bulur.
Resimlere bakıyorum da , dört sene içinde nereden nereye geldiğimizi düşünüyorum.İçim kıvançla , iftiharla doluyor.
Hikmetinden sual olunmaz ama , gençlerin bu enerjisii ile ben bu işi rahat bi elli sene daha götürürüm.
Offroad dalyamda hepinizi beklerim (sadece 45 sene kaldı ) ;D
duman' Alıntı:
film özeti:beyaz kuğu nehirde kendini çok yalnız hisseder.yardım için elini açar ve film ilginç bir kurtarma operasyonuyla son bulur.
moger' Alıntı:
Çok teşekkürler Ateş...Daha iyileri hepimize inşallah...Tuğsan ve Ersun nasıl Gezenbilir ailesinde Land Cruiser ların çoğaldığını görmek isterse bende Rubiconların Gezenbilir aiesinde onlarca yüzlerce olduğunu görmek isterim..Hadi beni yalnız bırakmayın Kim ne düşünürse Allah ona iki mislini versin...Güzel düşüncelerin için teşekkürler.Bir Daha ki gezide test edersin belki kanına girerim.Kimbilir
duman' Alıntı:
Cüneyt suda olduğunuz için söylüyorum denizcilik kanununa göre yardım eden yardım isteyenin teknesinden yüzde isteme hakkına sahiptir.Burda sen naciyi çektiğin için landın belli bir yüzdesine sahip oluyorsun.Offroad yarışları için araç çıkmış oldu sana
umutkaptan' Alıntı:
Cüneyt suda olduğunuz için söylüyorum denizcilik kanununa göre yardım eden yardım isteyenin teknesinden yüzde isteme hakkına sahiptir.Burda sen naciyi çektiğin için landın belli bir yüzdesine sahip oluyorsun.Offroad yarışları için araç çıkmış oldu sana
Eeeee....zaten işi bu...
Olsun o kadar, istediği anda raftalardan parçaları indirip araba çıkartır ortaya... Tarkan.
Esas oğlu yetişiyor, 5 sene sonra neler çıkacak ortaya görün o zaman, inanılmaz hevesli... Mehmet. (Memo)