KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu tip gezilerde yavaş yavaş tecrübe kazanıyoruz. Yaşıyoruz öğreniyoruz. Bir aracın ne kadar kolay devrileceğine şahit olduk.
Bu kazadan sadece bir araç önce aynı yerde o korktuğunuz video çekildi. Ve evet araç tepesinde ki benim!
hemen ardındanda o devrilen araç çıktı. O an işte insanın kafası dank ediyor.
Yaptığınızın ne kadar tehlikeli ve ne kadar saçma olduğunu anlıyorsunuz. O devrilme bizim araçta olsaydı ve sarsıntıyla dengemi sağlayamayıp içeri kendimi atamasaydım varın gerisini siz düşünün.
Bir musibet bin nasihattan iyidir derler ya. İşte aynen öyle..
O anı yaşarken inanılmaz keyif aldım. Şimdi videoyu izlerken utanıyorum..
Bu kazanın güzel yanı çıkarılan derslerdir. En azından daha dikkatli olacağım kesin.
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)
alpaslanepli' Alıntı:
Bu tip gezilerde yavaş yavaş tecrübe kazanıyoruz. Yaşıyoruz öğreniyoruz. Bir aracın ne kadar kolay devrileceğine şahit olduk.
Bu kazadan sadece bir araç önce aynı yerde o korktuğunuz video çekildi. Ve evet araç tepesinde ki benim!
hemen ardındanda o devrilen araç çıktı. O an işte insanın kafası dank ediyor.
Yaptığınızın ne kadar tehlikeli ve ne kadar saçma olduğunu anlıyorsunuz. O devrilme bizim araçta olsaydı ve sarsıntıyla dengemi sağlayamayıp içeri kendimi atamasaydım varın gerisini siz düşünün.
Bir musibet bin nasihattan iyidir derler ya. İşte aynen öyle..
O anı yaşarken inanılmaz keyif aldım. Şimdi videoyu izlerken utanıyorum..
Bu kazanın güzel yanı çıkarılan derslerdir. En azından daha dikkatli olacağım kesin.
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)
Bütün gün foruma girme fırsatım olmadı dışarıdaydım. Bir çırpıda yüzlerce resime baktım ve tekrar mutlu oldum. Filmi başa sarıp tekrar sindire sindire bakacağım
Belkide tek markada, bu kadar büyük bir aile olarak bizler bir ilki gerçekleştirdik.
Fotoğraf çekip o anı tekrar yaşatan arkadaşlarıma, emeği geçenlere ve tüm katılımcılara tekrar teşekkür eder ayağınıza sağlık derim.