KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Eveeeet. Ne zaman çökeceğimizde saat olarak belli oldu arkadaşlar.. Akşam mesai sonrası.
İyi oldu iyi. Personeli gitmiş olur o zamana. Çökmesi kolay olur. Arkadan kafamıza çelik lavabo teknesi yeme ihtimali vardı çünkü!
Aha işte bingo! Ben dedim para bekliyor, satacak o videoyu. Seni tanıyan, sana güvenen, iyi çocuktur diyen diğerleri yapmaz öyle şey inanmayız dediler. Ben dedim yapaaaar! Ben gördüm onun gözlerinde o potansiyeli diye.
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)
yanlız burda şunuda görmek lazım wivç strep gibi bize açil lazım olaçak ekipmanların ve bu araçı düzeltmekden çalıştırıp yürütmeye kadar olan aşamada herkesin el birliği ile çalışıp elinden gelen yardımı yapması ve gezide teçrübeli insanların olması büyük şansdı insan eksiklerini çok daha rahat görebiliyo böylece tabi ekip çalışmasınında önemi ayrı oluyo
herşey bir yana benim vincin yaptıgı kelek bir yana..araç düzeldikten sonra çalıştı.gerçi kumandasını tampona vurduktan sonra... ;D videoyu şimdi izledimde bile bile lades resmen..
hasan sol tepelige dönmüş ön lastikler..daha fazla dikkat gerekirdi...hepimize ders olsun..özellikle cj lere düşünsene bir cj nin devrildigini...allah korusun..