KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)
diver6' Alıntı:
Dursun ustaya ve alp beye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Alp bey sabah benim yeni xj nin üzerindeki sepeti soruyordu. Sepet size feda olsun size birşey olmasın ... bana mesaj atarsanız detayları konuşuruz. Kalın sağlıcakla.
iksje' Alıntı:
Mustafa abi ve Uğur abi başta olmak üzere bu gezinin organize edilmesinde ve etabın keşfinde emeği geçenlere teşekkürler. Sadece birinci kısmında yer alabildiğimiz gezide bu kadar fazla Jeep'i bir arada görmek bile çok mutlu etti.
ndoganci' Alıntı:
sevgili arkadaşlar
o su birikintilerinden bizde geçtik hiç resmimiz yokmu? hani diyorsanız burada sadece jeeplerin resimleri sergileniyor, bari landrover sayfasına atıverin bi zahmet
Naci bey,
Ben kendi adıma çok özür dilerim....
Su birikintilerinden öyle hızlı geçtiniz ki..... Yakalayamadım foto için.... Özür....
Jeep' ler akan suyun ortasında durup foto için poz verdiler...Tek, tek, Bide; Sırayla, Kolkola felan.... Malum; "şekil" !
O yüzden çoktur fotoları...
Yeniden özür...
I Love LR I Love LR I Love LR I Love LR I Love LR I Love LR
Sucuklu Yumurta Dedim de, aklıma geldi......
Alpaslan' ın ortağı, Kliniğin Master Tech' i , Ordanaryus Profesör Dr.Ishak bey müthiş sucuklu yumurta yapıyor...
Buradan kendisine selamlar, saygılar ( Ishak bey, ZJ aldı alacak ).....
Yiyenbilir düşkünleri, ağzının tadını bilenler!
Düzce civarındakiler Serkan' ı.....
İstanbul Bahçelievler' e yolu düşenler Alpaslan' ı arasın....
Alfonse tavsiyesi
ps: Geçen gün Serkana' a, aile dostumuz, aynı zamanda avukatım olan hanımefendiyi gönderdim, ortağıyla birlikte uğramışlar Serkan beye, Düzce' de....
Avukat hanımlar, ısmarlanan balıktan ve misafirperverlikten çok memnunlar...
Referanstır....
Eyvah.... :-\
Çevirme var
Yakalandık sabah sabah baş komser moderatore :-[
Gitti mesajlar.... Kesin ceza keser, siler bi kaç tane, ben gene zirveden hooopppp aşşşaağı kampa :-\
"Amirim, komserim civanım, Yavuzum; yapma, ne olur silme mesajları "
Alfonse' Alıntı:
Ben şekilciyim......
Pardon
Bunu yazdım kenara ;D ;D , Şekil ha ;D ;D
Eyvah.... :-\
Çevirme var
Yakalandık sabah sabah baş komser moderatore :-[
Gitti mesajlar.... Kesin ceza keser, siler bi kaç tane, ben gene zirveden hooopppp aşşşaağı kampa :-\
"Amirim, komserim civanım, Yavuzum; yapma, ne olur silme mesajları "
Çünkü Alp o zamanlar yüksek arazi araçları, orman, yayla v.s gibi şeylerle ilgilenmiyordu.. Yere sıfır BMW ile piyasa yapıyordu. Muhtemelen sizi görmüştür ama şöyle demiştir. Nasıl biniyorlar bu takur tukur arabalara nasıl bir zevktir hiç anlamamam.