1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 511
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,841
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

keyifadami' Alıntı:
seni tanımıyorum ama aracı tanırım ilk sahibinden bu yana doktor cengiz beyden aldınız aracı ))))

Evet,

Cengiz Bey'e arabanın arazide çekilmiş fotolarını gönderdim, adamcağız sattığına satacağına pişman oldu Araba 9 sene boyunca stabilize yol haricinde parkur görmemiş. Ben RRC'nin genetiğini ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Sıkıntım şu; keşke dökük ve hırpalanmış bir araba alsaydım diyorum, iki arabamda orjinal ve dağıtmaya kıyamıyorum :'( Aslında agresif araba kullanırım ama bu gezide biraz kilitlendim. Sabah saat 10:30'dan 15:30'a kadar yıkama ve kuru yağlamayla uğraştım

Etiketler

haydaaa

o kadar uğraştıktan sonra araba yıkanırmı yawwww

ndoganci' Alıntı:
hakan hiç merak etme sana hızlandırılmış kurs verecek birkaç adres biliyorum, ctesi buluşalım ilk ders ( gel gel de deniyor) bedava...

Eyvallah abi, ne zaman istersen yanındayım. ( kurs adresini alabilirmiyim ? ;D )

Gördüğüm en muhteşem gezi ve fotoğraflar, emeği geçen herkesin eline sağlık.

yaff çok kötüsün hee adamın kalbine inecek yengeden bu kadar korktugunu söleseydin bari yıkamacıya )))

ndoganci' Alıntı:
haydaaa

o kadar uğraştıktan sonra araba yıkanırmı yawwww

Naci abi,

Motor, alt yıkama ve kuru yağlama 20 TL. 10 TL yıkayan dayıya bahşiş, yıkatmayanı dövüyorlardı

nerede bu yıkamacı hemen abone olayım

üf be mert telefonumun şarjnın biteceği zamanı buldu. bu kadar defenderi bir daha toplaman ne kadar sürer? sabırsızlıkla yenisini bekleyecez artık ne yapalım.

Vallahi ben akşam eve geldim otoparkımızdada 2 tane pırıl pırıl şehir 4x4 ünün arası boştu koydum ikisinin arasına çamur deryasından çıkmış discoyu uzakdanda baktım gururla

yanarım yanarım milletin arabasını çamurladığı yeri pas geçtiğimize yanarım... cüneyt hep senin yüzünden...

ndoganci' Alıntı:
yanarım yanarım milletin arabasını çamurladığı yeri pas geçtiğimize yanarım... cüneyt hep senin yüzünden...

Naci abi pas geçmediniz, kaldığım çamurda arabamın üstünden geçtiniz, farkında değilsiniz ;D

ndoganci' Alıntı:
Naci ben de o tepeye çıkıp park etmediğimize yanıyorum.tahminim arabadan inmesi daha kolay olurdu orada....

hakan

şaka bir yana biz oradan geçerken cüneyt hep seni andı... hatta ilk geçtikten sonra durduk, geri geri gittik, sonra ortasında durduk kontrol ettik, karar verdik problem çıkmaz dedik ve anons yapmadık... ancak sen bizim sığ olduğunu düşünüp girmediğimiz sağ taraftaki kanala girmişsin ve orada takılmışsın

aha işte cüneyt de geldi, bana inanmazsan ona sor...