1. Gezenbilir Land Rover Buluşması Duyurusu (17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,761
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması Duyurusu (17 Mayıs 2009)

Dur be Engin,
katma değeri yüksek mamullerden bahsederken, piyasayı düşürme lütfen.. hazır "börek, sucuk, tavuk" teklifleri varken, sebze/meyveyi nerden çıkarttın? Naci'nin havuçları gibi?????

Etiketler

1926 lı değilim rehacım, o kadar da değil yani
tehdit falan da yok ortada,gel bak ne kadar çok eğleneceğiz, sana ellerimle börekler yedireceğim, sen gel bi gel...

ndoganci' Alıntı:
1926 lı değilim rehacım, o kadar da değil yani
tehdit falan da yok ortada,gel bak ne kadar çok eğleneceğiz, sana ellerimle börekler yedireceğim, sen gel bi gel...

Yahu Naci,
kardeş senin her cümlen tehdit dolu? şimdik senin "sana ellerimle börekler yedireceğim" cümleni okuyunca.. nedense, bu yeme eğlemini kendi "hür irademle" yapacakmışım gibi gelmedi bana.. ne dersin? yanılıyor muyum? gayet tabii bir tehdit eyleminden bahseden yok biliyorum ama ....

1. Gezenbilir Land Rover Buluşması'nın saygıdeğer Düzenleyicilerine ve Bölüm Moderator'une açık sorudur..

Arkadaşlar,
1) bu buluşmada alınan güvenlik önlemleri nelerdir?
2) Katılımcı üyelerin "mal ama özellikle can" emniyetini sağlamak için hangi önlemler alınmıştır?
3) herhangi bir "istenmeyen" (özellikle benim istemeyeceğim) saldırı olduğu zaman, bu saldırı sayın sitemizin bir üyesinden (ki, adı kesinlikle lazım değil) bile gelse , saldırıya uğrayan üye korunacak mıdır?
4) Sizler bu önlemleri almıyorsanız bile, benim için koruma önlemi sağlanabilir mi?
herkese iyi günler dileyorum, reha

sayın düzenleyici ve moderatörleri boşuna meşgul etmeyelim, ben hemen cevap vereyim 8)

"..." bilmiyorum demek

1- ...
2- ...
3- ...
4- evet, günümüde pek çok çeşit ve marka seçenekleri var, sizin belli bir renk ve marka tercihiniz varmı?

Naci,
eger biz bu konuyu burda kapatmazsak.. değil Buluşmaya katılmamıza izin vermek, gezenbilir yönetimi kesin bizi siteden atacak artık ;-)

Arkadaşlar,
konuyu uzattığımız için kusurumuza bakmayın lütfen.. Zira, Naci dostumla uzun süredir görüşemediğimiz için, böyle hasret gidermiş olduk.. bizi affedin lütfen..

herkese şimdiden harika bir buluşma dilerim, reha

rehacım

geliyorsun değilmi ??? oyunbozanlık yok...

Naci kardeş,
eger benim düldül su koymaz ise, geleceğim inşallah.. cidden uzun zaman oldu görüşemedik, hem hasret gideririz hem de Mustafa abimle birlikte size biraz Kafkas macerası anlatırız.. sevgiler, reha

reha' Alıntı:
Arkadaslar,
sahsima yoneltilen "gaddar" tehditler nedeni ile pazar gunu size katilamayacağım. reha
Bir an anlayamadım ve bunu ciddiye alıp hemen arka sayfalarda konuyu yakalamaya çalıştım :D

Şükür :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Bir an anlayamadım ve bunu ciddiye alıp hemen arka sayfalarda konuyu yakalamaya çalıştım :D

Şükür :smiley:

Günaydın,
Uğur bey sormayın,
bazen bende yazılanlardan gaza gelip araya atlıyorum.......
ama artık öğrendim paşa paşa ekranın başında yazılanları okumakla yetineceğim........ :smiley:

saelamlar.
Mesut

Her gün en az bir kere kocaoğlanımın yanından geçerken sağına soluna ve özellikle altına bakıyorum, bir sorun var mı diye. Şimdilik herşey yolunda görünüyor. Bir aksilik olmasa da herkesle tanışabilsem...:smiley:

Bu arada kene olayından iki kişi ölmüş yakın zamanda. Elinde acil olarak yapılması gerekenlerle ilgili belge/bilgisi olan varsa ve paylaşsa ne iyi olur ... Benim ufaklıkta olacak büyük ihtimalle yanımda, kendimi daha tedbirli olmak zorunda hissediyorum.

Sivrisinek ve kene gibi sıkıntılara karşı ben Johnson ürünü olan off kullanıyorum. Elime ayağıma özellikle yazın kapri giydiğim için bacaklarıma sıkıyorum.
Eğer bitkileri tanıyabiliyorsanız ''Yılgın'' da zararsız olanları bulunabilir.

"1. Gezenbilir Land Rover Buluşması Duyurusu" başlığının 1. ya da 2.sayfasında;
"bu kadar çok LR bir araya gelmişken bunu kaçıramam, ben de -araçsız- gelmek isterim" gibi bir mesaj göndermiştim...

Benim mesajım ve buna gelen cevapların silinme sebebini öğrenmek istiyorum...

Gayet ciddi ve dostane yazılmış mesajımı silme hakkı olduğunu düşünen arkadaşım, sebebini bilme hakkıma da saygı gösterir diye ümit ediyorum...

concrete' Alıntı:
Listenin en az 25 araç olmasını bekliyorum. En muhtemel tahminim ise 27-28 araç.

Var mı başka tahmin yürüten :smiley:

25 olursak öpüp başımıza koyalım. Katılım beklediğimden az olacak. Organizasyon için son 3 gün pek action yok ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

SON KONULAR

Geri