KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012)
Konuyu etkinlikler sayfasına taşıyacağım ama bu konu çok karışık durumda.
Nasıl anlatsam;
Oyunlar nerede yapılacak.? Kahramanmaraş'ta neresinde.?
Buluşma saatleri ve mekanları.?
Oyunlarda yapılacak etkinlikler.?
Konaklama ve kamp koşulları hakkında bilgiler.?
Gaziantep olarak her zaman yanınızdayız.. Oyunlara da katılacağız. Maroff lulara verdiğimiz avans yeter Kupaları toplamaya geliyoruz. Tabi öncesinde bizim oyunlar olmazsa ;D
jeep' Alıntı:
Gaziantep olarak her zaman yanınızdayız.. Oyunlara da katılacağız. Maroff lulara verdiğimiz avans yeter Kupaları toplamaya geliyoruz. Tabi öncesinde bizim oyunlar olmazsa ;D
jeep' Alıntı:
yanı hala karsımıza cıkacakmısız arenada merak edıyorum ,narlı ve sıvası cabuk unutduk galıba ,sız ne zaman etkınlık yapıcaksınız yoksa antepde de maroff olarak bız yapalım veye sıze sponsor olalım
alpkaptan' Alıntı:
yanı hala karsımıza cıkacakmısız arenada merak edıyorum ,narlı ve sıvası cabuk unutduk galıba ,sız ne zaman etkınlık yapıcaksınız yoksa antepde de maroff olarak bız yapalım veye sıze sponsor olalım
Sponsorlar hazır ,Belli olmaz belki yarın belki yarından yakın yapacaz, gerekli izinlerin çıkması bekleniyor.
Sivası biliyon abi tek arabaydım fazla kasamadım geri dönüş yolu için , Narlıdada 2 kupa aldık ama
mysteriousman' Alıntı:
Sponsorlar hazır ,Belli olmaz belki yarın belki yarından yakın yapacaz, gerekli izinlerin çıkması bekleniyor.
Sivası biliyon abi tek arabaydım fazla kasamadım geri dönüş yolu için , Narlıdada 2 kupa aldık ama
onlar haybeden dı 3 araba gırdı yarışa s2 de ucunede kupa verdık narlıda............. etkınlık konusunda gazoff tan umudumuz yok cunku ıkı yıldır aynı seylerı duyuyoruz ............ yınede canınız saolsun bız bu bolgeyı ve bu bolgedeki offroadcıları elımızden geldıgı kadar toplarız ve tum turkıyedekı offroadcılarla kaynastırırız