1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,573
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

kokteknik' Alıntı:
sıcak çermik mükemmel bir yer
::smiley: bülent pompa takılıyor şu anda pazar günü araba çalışır vaziyete olacağından böyle mesajlar yazıp resimler ekleme aklımı çeliyorsun ::smiley:

Etiketler
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

ata036' Alıntı:
::smiley: bülent pompa takılıyor şu anda pazar günü araba çalışır vaziyete olacağından böyle mesajlar yazıp resimler ekleme aklımı çeliyorsun ::smiley:

tarık bu resimle evet aklını çelebilir hepinizin bülent benimde aklımı çelecek bi sıcak çermik fotosu varmı :D haha

cidowsky' Alıntı:
tarık bu resimle evet aklını çelebilir hepinizin bülent benimde aklımı çelecek bi sıcak çermik fotosu varmı :D haha
pazartesi kendi çermik fotolarımı eklersem aklınız uçar valla ;D ;D

kokteknik' Alıntı:
Fotograf guncelse ( yani resimdeki hersey orda olacaksa ) benide yazin bari listeye ... :D desemde umarim baska bir tarihte ....
ama gezinizin keyifli olacagi simdi den kesin gibi ... :smiley:

cidowsky' Alıntı:
aslına bakarsan resim aklımı pek çelmiyor benim aklımdan çıkmayan bülentgilin hazırladığı parkur oraya er yada geç gelip o arabayı sokacağım :D

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2

corvette' Alıntı:
arkadaslar pazar gunu napıcaz yaa bı hareket olsa :eek:
abi organize olalım hemen :smiley: pazar için.... havada çamurlandı nasılsa ya gidip batalım yada balığa gidelim :smiley:

kokteknik' Alıntı:
walla abi doğma büyüme sivaslı olmama rağmen ben bile çermik resmine hasta oldum yaa.... :smiley: nasılda görmedik biz bu havuzuda içindekileride :smiley:

Arkadaşlar az önce çamurdan geldik :smiley: . Parkurun çamuru müthiş olmuş. Arabaların ve bizim ( bülent , süleyman ve ben ) akşam üstü çamurumuz geldiğinden acil çamurlandık. Fotolar bülentte ...

byseyyah' Alıntı:
Arkadaşlar az önce çamurdan geldik :smiley: . Parkurun çamuru müthiş olmuş. Arabaların ve bizim ( bülent , süleyman ve ben ) akşam üstü çamurumuz geldiğinden acil çamurlandık. Fotolar bülentte ...

[/quote
geliyor birazdan : ;D

gecenin sıcak haberleri

P1080172.jpg

P1080179.jpg

P1080199.jpg

türkiyenin en şanşlı off-roadçıları biziz sivasın göbeğinde kendi yaptırdığımız off-road parkurumuz var canımız sıkıldığında giip vakit geçirebiliyoruz :D

parkurumuzun teknik özellikleri
KALDIM çukuru )sulu çukurumuz ki yağmurlardan sonra adı cuk diye oturdu
Hophop tümsekleri
anam kafamı vurdum çukurları
ula çakılacaz çukuru
altını vurduk tümseği

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2

alooooo battık bulent gel bızı cek kuyusuu ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR