10.000 TL ye kadar cj 5 arıyorum yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SaygınOzdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,197

Etiketler

Ynt: 10.000 TL ye kadar cj 5 arıyorum yardım

sahibinden.comda istediğin fiyat aralığında bi kaç jeep var

Selamii bey üstüne düşünürüz aracı göreblrmyz ? fotoğraf koyarmsnz?
Erdem Bey sahıbınden.com'un 1 senedir bağımlısı oldum eklnen tüm jeeplerı artık tanıyorum bakıyorum araç diri durmuyor masrafı war motor değişmiş göğüslüğünü dagıtmıslar ws birsürü değişemıcek bozukluk cıkıyor araştırmam sürüyor teşekkür ederm :smiley:

SaygınOzdemir' Alıntı:
10.000 tl ye güzel bir cj 5 bulabilirmiyim varsa o fiyata cj5 benle irtibata geçebilirmi ?

slm saygın öncelikle bilmeni isterimki 10.000 tl bulacagın cj çok dikkatli davranman gerek
kesinlikle bu makinaları tanıyan bilen bir usta ile almanı tavsiye ederim
10.000 alacagın bir cj en az 5.000 harcaman gerek araziye sokmak için bunu sakınunutma aksesuara girersen kırom olsun janjanlı olsun dersen 10.000 tl ile limitsiz bir bütce ayırman gerek
sana nacizana tavsiyem bırazdaha sabırlı olman bütceni ayarlayıp yapılı bir cj edinmen

Hocamm offroad tutkusu war ama cok cokk fazla değil yanı 2 3 camura grip cıkcam zaten ben aracı 10.000 tl ye mal edip masrafları yawas yawas yapıcam allah nasip ederse.yaklasık 2 senedir araçları takıp edıyorum babam yaklasık 20 yıldır :D öle zaten gördüğüm araçları bildiğim en iyi uısta babam bakıyor acelem yok babama kalsa aydında 5000 tl ye bulurum sana dıyor köylüde wardır ikna cabamım sebebı motor rektefe araç rektefe edilmiş olup şehre uyarlanan araç bulmak teşekkür ederim ilginize saygılarrrr :smiley:

aydında zor su an bence 5bine cj ama aldık varsayalım
5 6 senedir cj kullanıyorum hala bir cj 6 aracım var bana maliyeti şu an 30 bini geçdi :smiley:
tecrubeden vakıftır yanlış anlama ama bir cj toplayalım burda bak kaça çıkacak :smiley:
4 jant alalım 1.000
e bu janta lastik gerek an az 1.500
tentesi yokdur bi bestap alalım 2.500
koltuklar haraptır bir takım koltuk 500 çıkma olsun bu betap olursa 2.500e çıkar
boyası badanası kaportası 2.000 keyfe keder 5 binede çıkar
genel bir mekanik bakım 500 rot rotil alt takım
bu geyri ihtiyari yapılacaklar bak kaçpara harcadık 5 binlik cj
bu işde tecrube sahibi kime sorarsanız size benim tavsiyemi dogrular 5 binlik bir cj 10 bin harcamassan marşına ancak sanayide basarsın :smiley:
bence bu makinelere bulaşma derim

TARTISMA SONUCU VAZGEÇTİM ARKADASLAR SAĞOLUN KONU NERDEN KAPANIYOR TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMCI OLANLARA ALLAH RAZI OLSUN :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri